Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 26 november 2014

De mooiste én duurste tijd van het jaar: Kerst

De mooiste én duurste tijd van het jaar komt eraan. De Sint is weer in het land, de lootjes zijn getrokken en de verlanglijstjes liggen klaar. Vanmorgen hoorde ik zelfs de eerste kersthit op de radio. Ondanks dat ik houd van de zomer, vind ik december de gezelligste maand van het jaar. Maar, realist die ik ben, daar hangt wel een prijskaartje aan. Begin dus op tijd met sparen of kies voor geld lenen voor Kerst.

Geld uitgeven met Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar

In december wordt veel geld uitgegeven. Cadeautjes voor de kinderen, een prachtige kerstboom, sfeervolle versiering en een heerlijk kerstdiner. Niet alleen Kerst en Sinterklaas, maar ook de jaarwisseling kost geld. Gemiddeld geeft een Nederlands gezin iets meer dan €100 uit aan sinterklaascadeaus. Daarnaast besteden we gemiddeld €430 aan Kerst en ongeveer €75 aan vuurwerk. Al met al is december een leuke maar ook grote kostenpost.

Toename online aankopen

Verschillende onderzoeken geven aan dat consumenten steeds vaker online sint- en kerstinkopen doen. Vroeger bladerden mijn kinderen vanaf november dagelijks door de speelgoedgids. Nu maken ze online verlanglijstjes en koppelen we onze online loodjes direct aan bol.com. Geweldige ontwikkelingen die veel tijd besparen. Dat is ook de reden dat wij 100% digitaal werken. Zo kunt u geld lenen voor Kerst op een moment dat u het beste uitkomt.

December bespaartips

December is een dure maand, maar met een paar kleine aanpassingen kunt u veel geld besparen. Zonder concessies te doen op gezelligheid! Een paar tips om in december niet teveel geld uit te geven en optimaal te genieten: 

  • Een leuk cadeau hoeft niet perse duur te zijn. Wees creatief en geef een persoonlijk cadeau.
  • Kook zelf in plaats van te kiezen voor een kerstdiner buiten de deur.
  • Laat iedereen een gerecht meenemen voor het kerstdiner. Leuk en verrassend!
  • Koop de kerst- en sinterklaascadeaus op tijd. Houd aanbiedingen in de gaten en koop cadeaus als ze in de uitverkoop zijn.
  • Zet maandelijks geld apart voor Kerst en Sinterklaas. Dan weet u precies hoeveel u kunt uitgeven in december.

Kopen op afbetaling

Bij veel webshops kunt u kopen op afbetaling. Dit lijkt aantrekkelijk, maar is eigenlijk een hele dure lening. Voor kopen op afbetaling betaalt u vaak een rente van meer dan 10%. Zonde van uw geld! Zo wordt de decembermaand alleen nog maar duurder. Heeft u toch extra geld nodig? Kies voor een verantwoorde lening met een gunstige rente.

Geld lenen Kerst

Verantwoord geld lenen voor kerst of Sinterklaas kan met een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening. Dankzij onze digitale werkwijze kunt u voordelig online geld lenen voor Kerst en heeft u binnen enkele werkdagen toegang tot uw geld. Bij ons sluit u al een lening af tegen een rente vanaf 4,7%.

Geld lenen voor Kerst is altijd mogelijk. Maar geld lenen kost natuurlijk wel geld. Is het dit jaar niet gelukt om geld apart te zetten? Probeer het volgend jaar gewoon weer en gebruik mijn tips. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar!

Vrijblijvend offerte aanvragen