Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 17 april 2018
Door: Michel Vrenegoor

Geld lenen om influencer te worden

Influencing is hot! Er zijn inmiddels flink wat influencers die hun geld verdienen met social media. Niet gek dat steeds meer mensen op zoek zijn naar de mogelijkheden om influencer te worden. Maar het lukt lang niet iedereen om daar een boterham mee te verdienen. Er zijn zelfs influencers die in de schulden komen, zoals het Amerikaanse meisje Lissette Calveiro die voor meer dan $10.000 aan creditcardschulden opbouwde in een paar maanden tijd. Zij spendeerde fors meer geld, dan zij aan inkomsten genereerde en financierde deze uitgaven middels haar creditcard.

Ook mogelijk in Nederland?

In Nederland zijn situaties zoals die van Lissette vrijwel onmogelijk. Dit komt omdat het inkomen de basis is voor een gedegen kredietwaardigheidstoets. Is er geen inkomen? Dan is het vrijwel onmogelijk om een lening af te sluiten.

Geld lenen zonder inkomen is in Nederland vrijwel onmogelijk, maar de ervaring leert dat men creatieve oplossingen kan bedenken als het om geld lenen gaat. Mensen zoeken vaak zo hardnekkig door dat ze vaak terechtkomen bij dure leenvormen zoals flitskredieten en koop op afbetalingen. Leningen waarbij de rentes oplopen tot wel 14% en waarbij soms ook verborgen kosten zitten die bij wet verboden zijn. 

Kortom, bezint eer ge begint en laten we lering trekken uit het Amerikaanse meisje Lissette Calveiro. 

Michel Vrenegoor

Partner en Hoofd Acceptatie

Auteur: Michel Vrenegoor

Michel is een echte allrounder. Hij weet alles over kredieten. Of het nu gaat om een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een combinatiekrediet voor consumenten, u moet bij Michel zijn. Michel is vriendelijk, geduldig en heeft altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor.’

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij –Acceptatie van de aanvragen, het uitbrengen via e-mail en Mijn DNKM van de overzichten met daarin de mogelijkheden van onze partnerbanken.

‘Ik zorg ervoor dat u in één oogopslag alle mogelijkheden goed kan vergelijken en dat u de juiste keuze kan maken. Ik vind het echt belangrijk dat u een lening afsluit die bij uw wensen past.’

Vrijblijvend offerte aanvragen