Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 29 april 2015

Online geld lenen, hoe werkt dat eigenlijk?

Een groot deel van onze tijd besteden we online. Om te communiceren met vrienden of lekker te winkelen. En dat zal alleen maar toenemen. Onderzoek van Forrester voorspelt dat het percentage Europeanen dat online inkopen doet, zal stijgen van 65% naar 75% in 2018. Ook online geld lenen wordt steeds bekender. Maar toch merk ik dat sommige mensen nog terughoudend zijn. Want hoe werkt het precies en is het wel betrouwbaar? Daarom een blog over verantwoord geld lenen en waar u op moet letten bij online lenen.

Verantwoord geld lenen via internet

Ik wil gelijk beginnen met het belangrijkste punt: verantwoord geld lenen. Als u een lening afsluit, gaat u een verplichting aan voor meerdere jaren. Bovendien kost een lening altijd geld. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare aanbieder. Controleer altijd of de aanbieder een AFM vergunning heeft. Kijk ook naar de Trustpilot klantbeoordelingen. Hier laten klanten hun ervaringen met de dienstverlening achter. Wij scoren momenteel een 9,3, waar we ontzettend trots op zijn! Deze en aanvullende vergunningen, lidmaatschappen en keurmerken laten zien dat u met een betrouwbare kredietverstrekker in zee gaat. Lees hier meer over in mijn blog 'Verantwoord online geld lenen: de AFM vergunning'.

Online geld lenen is goedkoper

"Ik weet nu waar ik op moet letten, maar waarom zou ik niet gewoon geld lenen bij mijn eigen, vertrouwde bank?" denkt u misschien. Ik zal u nooit op voorhand afraden om geld te lenen bij een reguliere bank. In sommige gevallen is dat zeker een goede optie. Maar ik wil wel aangeven waarom online geld lenen een goed alternatief is. Ten eerste is het doorgaans een stuk goedkoper. Dankzij de digitale werkwijze kunnen online banken een voordeliger aanbod doen. Het zijn gespecialiseerde banken, waardoor zij minder personeel nodig hebben. Daarnaast zijn de kantoorkosten stukken lager. Een kostenbesparing die volledig ten goede komt aan u als consument. Zo kunt u geld lenen tegen een lagere rente.

24/7 een lening afsluiten

Daarnaast kunt u online een lening afsluiten op een moment dat u goed uitkomt. Geen tijdrovende afspraken tijdens kantoortijden. Maar gewoon vanachter uw PC en in het weekend. Als dat voor u beter uitkomt. Bij ons is het áltijd mogelijk om een aanvraag voor een lening te doen. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Dat maakt het een stuk makkelijker.

Voordelig en discreet

Het gevolg is dat een lening afsluiten ook sneller gaat. Omdat het hele proces, van aanvraag tot storting, digitaal verloopt. Als u bij ons een aanvraag indient, sturen wij u binnen 24 uur het aanbod van onze partnerbanken. Heeft u een lening gekozen en alle benodigde documenten aangeleverd? Dan staat het bedrag vaak binnen 3 werkdagen op uw rekening. En, online geld lenen is ook een stuk discreter. Ondanks dat veel Nederlanders een lening hebben, rust er nog steeds een taboe op. Dan is het toch fijn als je een beetje anoniem bent. Dat kan online.

Online lening afsluiten

Online een lening afsluiten is eenvoudig. U dient een online aanvraag in en u ontvangt de offertes per mail. Vervolgens kiest u de lening die het best past bij uw situatie en retourneert u de contracten. Wij controleren de documenten en regelen alles met de bank. Voor u het weet, staat het geld op uw rekening. Lees meer bij onze werkwijze.

Online geld lenen is een goed alternatief voor een lening bij één van de grote banken. Als uw online kredietbemiddelaar samenwerkt met erkende partijen en zelf de benodigde keurmerken heeft, kunt u erop vertrouwen dat u een goede keuze maakt. Online een lening afsluiten, bespaart u een hoop geld. Geld lenen kost immers al meer dan genoeg.

Vrijblijvend offerte aanvragen