Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
geld lenen met overlijdensrisicoverzekering

Datum: 29 juli 2015

Welke overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering, daar wilt u liever niet teveel over nadenken. Dat begrijp ik helemaal. Ook ik schuif zaken als een testament en verzekeringen die te maken hebben met ziekte en overlijden liever voor me uit. Maar toch is het verstandig om het op tijd te regelen. Het voorkomt een hoop gedoe en als het is geregeld, heeft u er geen omkijken meer naar. Daarom deze week een blog over welke verzekering het best past bij uw lening.

Met een overlijdensrisicoverzekering dekt u het risico af dat u komt te overlijden tijdens de looptijd van de verzekering. Dit betekent dat het verzekerde bedrag wordt uitgekeerd aan uw nabestaanden. Met dit geld kunnen zij uw lening aflossen. En blijven zij schuldenvrij. Een fijn gevoel, want niemand wil zijn of haar geliefden achterlaten met onnodige financiële lasten.

Uw Persoonlijke Lening verzekeren

Als u een persoonlijke lening heeft, lost u elke maand een bedrag af. De openstaande schuld wordt dus steeds kleiner. Daarom past een annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering het best bij een Persoonlijke Lening. Want met deze verzekering krijgen nabestaanden aan het begin meer uitgekeerd dan aan het eind.

Een overlijdensrisicoverzekering voor uw Doorlopend Krediet

Met een doorlopend krediet kunt u het beste kiezen voor een gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekering. U verzekert een vast bedrag voor de hele looptijd van uw lening. Bij overlijden krijgen de nabestaanden altijd hetzelfde, vaste bedrag uitgekeerd. Zo kunnen zij in één keer het openstaande leenbedrag aflossen.

Vergelijk de tarieven

Veel mensen denken dat zij een overlijdensrisicoverzekering moeten afsluiten bij de bank waar ze geld lenen. Maar dit is niet zo. U bent helemaal vrij om zelf te bepalen waar u de verzekering afsluit. Gelukkig maar, want de prijzen verschillen nogal. Vergelijk daarom altijd het aanbod van verschillende verzekeraars en maak een verantwoorde keuze.

TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering

Wij werken samen met TAF voor het aanbieden van een overlijdensrisicoverzekering. Een professionele, vakkundige partij met jarenlange ervaring. En met één van de laagste premies van Nederland. Als u niet meer dan € 300.000,- verzekerd, is een medische keuring niet nodig. Hierdoor is de verzekering zo geregeld.

Bovendien hanteert TAF geen 'en bloc' clausule, wat 65% van de verzekeraars wel doet. Met een 'en bloc' clausule kunnen verzekeraars op elk moment de premies en voorwaarden aanpassen. Dit is niet het geval bij TAF. Met TAF weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ook als u een lening heeft bij een andere bank, kunt u via ons voordelig en eenvoudig een TAF verzekering afsluiten.

Vrijblijvend offerte aanvragen