Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Extra voordelig geld lenen

Datum: 11 november 2015

Hoe kan ik voordelig lenen?

“De laagste rente van Nederland” prijkt op onze homepage. Een claim waar we trots op zijn en die we dagelijks waarmaken. Want ondanks dat de rentepercentages overal historisch laag zijn, bent u bij ons altijd nog iets voordeliger uit. “Maar hoe kan het dat jullie rente een stuk lager is dan bij reguliere banken?” vraagt u zich misschien af. Dat leg ik deze week uit.

100% digitale werkwijze

Wij werken volledig online en digitaal. Van de aanvraag tot het ondertekenen van het contract: alles gebeurt online. Handig voor u, omdat u geld kunt lenen op een moment dat u goed uitkomt. En handig voor ons, omdat wij zo een stuk sneller kunnen schakelen. Zo sturen we vaak nog op de dag dat u een aanvraagt indient, een aanbod op maat. En we besparen zo veel kosten, waardoor wij u een goedkope lening kunnen bieden.

Geld lenen zonder advies

Naast onze online werkwijze, werken we volgens het ‘execution only’ principe. Dat betekent dat wij leningen verstrekken zonder advies. Het is daarom wel belangrijk dat u zelf voldoende kennis heeft van geld lenen en u de risico’s van geld lenen kent. Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van tijdrovende adviesgesprekken en dat wij u een goedkoper aanbod kunnen doen. U betaalt bij ons dan ook geen afsluit- en advieskosten.

Samenwerking met partners

Last but not least: wij bieden voordelige leningen dankzij onze samenwerking met gespecialiseerde partnerbanken. In plaats van het bieden van een breed scala van producten zijn de meeste van onze partners gespecialiseerd in het verstrekken van krediet aan consumenten. Hiervoor werken zij vaak uitsluitend samen met speciaal geselecteerde partijen zoals wij. Dankzij deze samenwerking doen we allebei waar we goed in zijn. En besparen alle partijen fors op kantoor-, personeels- en marketingkosten. Een besparing die volledig ten goede komt aan de klant, in de laagste rente van Nederland.

Natuurlijk zijn wij zelf enthousiast over onze dienstverlening. Maar gelukkig beamen onze klanten ons enthousiasme. Want onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 9,4. Een fantastisch cijfer waar we soms zelfs een beetje stil van worden. We zijn onze klanten dan ook ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen en doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. En, waar mogelijk, nóg beter te maken.

Vrijblijvend offerte aanvragen