Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Het Combinatie Krediet wat is dat

Datum: 25 november 2015

Het Combinatie Krediet, wat is dat?

De meeste mensen kiezen voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet als ze geld lenen. Dit zijn dan ook de meest bekende consumentenleningen. Maar er is meer. Namelijk het Combinatie Krediet. Een speciale lening voor mensen die het beste van beide leningen willen. Ik merk dat veel mensen onbekend zijn met dit leenproduct. Zonde, want als u een groot bedrag wilt lenen, kan het een zeer interessante optie zijn.

Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet in één lening

“Wat is dat dan, zo’n Combinatie Krediet?” vraagt u zich waarschijnlijk af. Zoals de naam al aangeeft, is het een lening die een Persoonlijke Lening combineert met een Doorlopend Krediet. Stel dat u € 40.000 wilt lenen. Dan kunt u ervoor kiezen om € 20.000 te lenen met een Persoonlijke Lening en het overige bedrag met een Doorlopend Krediet. Gewoon in één lening.

Aflossen én altijd geld achter de hand

Het voordeel is dat u op deze manier de flexibiliteit van een Doorlopend Krediet combineert met de zekerheid van een Persoonlijke Lening. Een deel van de lening lost u binnen een vaststaand aantal maanden af met een vast bedrag aan rente. Het andere deel lost u ook af, maar er is geen vaste deadline en de rente is variabel. U lost dus standaard af maar heeft ook altijd geld achter de hand.

Ideaal voor grote bedragen

Een Combinatie Krediet is geschikt voor mensen die een groot bedrag willen lenen. Met een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet leent u maximaal € 75.000. Met een Combinatie Krediet kunt u tot wel € 125.000 lenen, zonder renteopslag. Maar u moet minimaal € 20.000 lenen. Het Combinatie Krediet sluit perfect aan bij klanten die aan de ene kant geld nodig hebben voor een concreet doel en daarnaast ook extra financiële ruimte zoeken.

Lage rente Combinatie Krediet

De rente van een Combinatie Krediet is vaak lager dan voor een andere lening. Vaak rekent een bank renteopslag als u meer dan € 50.000 leent. Omdat een hoog bedrag meer risico met zich meebrengt. Met een Combinatie Krediet splitsen we de lening over twee kredieten of zelfs over twee banken. Zo verlagen we het risico waardoor u minder rente betaalt en de bank geen renteopslag rekent.

Combinatie Krediet aanvragen

Bent u op zoek naar een hoge lening, denk dan ook zeker na over het Combinatie Krediet. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend en kosteloos een aanvraag indienen. Dan sturen wij u vaak nog dezelfde dag een aanbod op maat van onze partnerbanken. Zo weet u gelijk wat uw mogelijkheden zijn.
Vrijblijvend offerte aanvragen