Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
5 valentijn bespaartips

Datum: 10 februari 2016

5 valentijn bespaartips

Deze week een blog voor alle mannen. Want 14 februari komt eraan en tja, we weten het allemaal: diamonds are a girl’s best friend. Maar die diamantjes zijn niet gratis en onze bankrekening is niet bodemloos. Toch kunnen we natuurlijk niet met lege handen thuiskomen. Daarom 5 tips voor een budget Valentijn. Want zoals MasterCard het mooi verwoord: there are some things money can’t buy. En voor de rest kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht, maar dat terzijde.

Schrijf!

Vroeger schreven we nog liefdesbrieven. Nu ben ik geen melancholisch type, maar die ouderwetse brief is zo gek nog niet. Het hoeft geen lap tekst te zijn, maar schrijf een lief, persoonlijk berichtje voor uw vrouw of vriendin. Succes gegarandeerd! En het kost helemaal niets, alleen wat tijd.

Thuisdiner voor twee

Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag, zo heb ik mij laten vertellen. Maar dat hoeft gelukkig niet duur te zijn. Niets is romantischer dan een heerlijk home-made diner voor twee. Zorg er wel voor dat de kaarsjes branden, de tafel sfeervol is gedekt en uw geliefde echt even niets hoeft te doen. Anders ben ik bang dat er alsnog diamanten aan te pas komen om het goed te maken...

Even helemaal niets

Soms raast het leven maar door en is het heerlijk om een dag helemaal niets te hoeven. Dat zal uw vrouw of vriendin ook fantastisch vinden. Een goed valentijnscadeau dus. En helemaal gratis. Het betekent wel een dag investeren, maar ik heb zo’n gevoel dat deze investering zich de tijd erna dubbel en dwars terugbetaalt.

Gratis uitje

Is thuisblijven niet aan jullie besteed? Dan zijn er ook genoeg gratis uitjes. Denk aan een wandeling, de beeldentuin van het Rijksmuseum of samen een nieuwe stad ontdekken. Op dagjeweg.nl vindt u een overzicht van de leukste gratis uitjes. Wie weet staat er iets voor jullie tussen.

Eén mooie bloem

Last but not least: koop één mooie bloem in plaats van die jaarlijkse bos rozen. De meeste vrouwen aan wie ik dit lijstje voorlegde, kozen deze tip als hun favoriet. Doen dus! En als u het helemaal wilt afmaken, combineert u de bloem natuurlijk met die handgeschreven, persoonlijke brief.

Vrijblijvend offerte aanvragen