Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
DEFAM leningen bekroond met 5 sterren

Datum: 20 april 2016

5 sterren voor DEFAM leningen

DEFAM is één van onze partners voor het verstrekken van consumenten leningen. Uiteraard zijn wij ontzettend trots op deze samenwerking, want DEFAM levert altijd kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. En dat vinden wij niet alleen. Want ook dit jaar komt DEFAM weer als één van de besten uit de bus bij de ProductRatings van MoneyView.

Nederlanders lenen ruim €19 miljard

Eind 2015 stond er €19,43 miljard aan krediet uit bij Nederlandse huishoudens. Dat berekende De Nederlandsche Bank. Ten opzichte van 2014 is dat een daling van 7,3%. Maar het is nog steeds veel geld. Geld dat in allerlei vormen wordt uitgeleend aan consumenten. Als u geld wilt lenen, kan ik mij voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat is een goede lening en bij welke bank betaalt u het minst voor uw krediet?

Beste prijs Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening

Dat is waar MoneyView helpt. Deze maand staat hun special item in het teken van consumptief krediet. Net als de afgelopen jaren hebben zij 25 producten onderzocht en de beste bekroond met 5 sterren. In de categorie prijs is DEFAM de grote winnaar, zowel voor het doorlopend krediet als de persoonlijke lening. Specifiek gaat het om DEFAM’s Huiseigenaar Persoonlijke Lening Premium, gewone Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet Premium.

Al jaren de laagste rente

Dat DEFAM ook dit jaar weer de beste prijs heeft, vind ik best knap. Zeker nu de rente overal ontzettend laag is. Ik vind het bewonderenswaardig dat zij al jaren koploper zijn en dit steeds weer weten vast te houden. Daarom petje af voor onze vrienden bij DEFAM. En natuurlijk gefeliciteerd!

DEFAM lening afsluiten

Ook nog een korte boodschap voor u. Want wie weet bent u geïnteresseerd in één van DEFAM’s 5 sterren producten. Geld lenen bij DEFAM kan alleen via gespecialiseerde partners zoals wij. Als u benieuwd bent, dien dan een aanvraag bij ons in. Dat is vrijblijvend en kosteloos. Wij sturen u vaak nog dezelfde dag een persoonlijk voorstel met de geschikte leenproducten van onze partners. Vervolgens kunt u rustig het aanbod vergelijken. Wilt u een lening afsluiten? Dan regelen wij alles en heeft u binnen twee werkdagen toegang tot uw lening.

Vrijblijvend offerte aanvragen