Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 8 januari 2020
Door: Halmar Wolfswinkel

Kan ik mijn wehkamp lening oversluiten?

Uw wasmachine of nieuwe bank kopen op afbetaling bij Wehkamp leek op dat moment een uitkomst: direct de aankoop ontvangen en pas achteraf in termijnen terugbetalen. U heeft zich op dat moment niet gerealiseerd dat u met een rente van 14% elke maand opnieuw de hoofdprijs betaalt. Hoe komt u van dit dure krediet af?

Duur krediet oversluiten naar lening

Uw dure lopende Wehkamp krediet kunt u kosteloos oversluiten naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet. De meeste consumenten kiezen voor omzetting naar een persoonlijke lening gezien de historisch lage rente die bij deze leenvorm wordt vastgezet.

Credit card en roodstand oversluiten

Zit u niet alleen vast aan de dure termijnbetaling van Wehkamp maar heeft u ook een Visa credit card of roodstand op uw rekening? Wij kunnen alles voor u samenvoegen tot één voordelige en overzichtelijke lening. U heeft dan overzicht omdat u niet meer overal en nergens meerdere kleine leningen of kredieten heeft lopen. Op zowel een persoonlijke lening als op een doorlopend krediet mag u tijdens de looptijd op ieder moment boetevrij aflossen. Daar zit geen limiet aan; u mag zelfs de lening volledig aflossen, zonder boete. 

Voorwaarden voor oversluiten

Wij kunnen niet in alle situaties uw Wehkamp krediet oversluiten. U moet voldoende inkomen en financiële draagkracht hebben en voldoen aan onze acceptatievoorwaarden. Maak een berekening via onze leenwijzer zodat u een beeld krijgt wat de mogelijkheden zijn voor u. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat is kosteloos. U ontvangt dan een overzicht met daarin een voorstel op maat van onze partnerbanken.

 

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Vrijblijvend offerte aanvragen