Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet Interbank omzetten naar persoonlijke lening

Sluit uw “oude” lopende Interbank lening niet meer aan bij uw wensen of op uw persoonlijke en financiële situatie? U kunt zelf online berekenen of het oversluiten van uw lening een besparing betekent. Als uw lening al een tijdje loopt is de kans groot dat u een lagere rente gaat betalen als u besluit de lening om te zetten naar een nieuwe. Maak gebruik van onze oversluitservice: efficient en kosteloos.

Persoonlijke lening omzetten

De rente staat nu laag. Als u een lening heeft die al een tijdje loopt is de kans groot dat de rente die u betaalt hoger is dan de huidige. U mag de lening kosteloos oversluiten zodat u de resterende looptijd van de lening profiteert van de lage rente en dus van lagere maandlasten.

Sluit de persoonlijke lening van Interbank niet meer aan omdat u bijvoorbeeld afgeloste bedragen opnieuw wilt kunnen opnemen? Sluit dan de persoonlijke lening over naar een doorlopend krediet. Deze leenvorm kent een variabele rente en u betaalt die rente alleen over het opgenomen saldo van het krediet. Uiteraard is het oversluiten van de huidige lening naar een nieuwe persoonlijke lening ook een mogelijkheid als u bijvoorbeeld de looptijd wilt wijzigen en een lagere rente wilt.

Doorlopend krediet oversluiten

Heeft u uw huidige “oude” doorlopend krediet bij Interbank lopen en heeft u berekend dat de huidige rente voordeel voor u oplevert qua maandlasten? U mag uw doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw krediet. Interbank kan geen 1% meer voor haar doorlopend krediet aanbieden wat betreft de aflossing. Stel, u wilt €25.000,= lenen en maximaal €250,= per maand betalen. Het minimale percentage bij Interbank is 1,5% dus de maandlast wordt €375,=. Uw kunt uw krediet oversluiten naar een kredietverstrekker die wel 1% aanbiedt.

Als u het krediet omzet naar een persoonlijke lening dan zet u de gunstige lage rente vast gedurende de resterende looptijd van de lening. Bij deze leenvorm staat de looptijd ook vast dus u bent schuldenvrij op de einddatum van de lening. Op beide leenvormen mag tegenwoordig kosteloos extra tussentijds worden ingelost op de lening.

 

(Interbank) leningen samenvoegen

In het geval van meerdere lopende leningen kan het lastig zijn om financieel overzicht te houden. Als u deze leningen oversluit tot één grote lening heeft u te maken met één maandbedrag in plaats van meerdere. U heeft overzicht maar tegelijkertijd krijgt u meer voordeel in de vorm van een lagere rente omdat de rente op hoge leenbedragen lager zijn dan rentes op kleine bedragen.

Overzicht creëren: meerdere leningen samenvoegen

Interbank lening oversluiten

Via onze gratis oversluitservice kunt u uw Interbank lening oversluiten. U vult online uw gegevens in en wij regelen vervolgens de rest. Uw lopende Interbank lening wordt stopgezet en u ontvangt van ons een nieuw voorstel. Goed om te weten is dat u geen advies- en afsluitkosten betaalt. Wij werken digitaal samen met gerenommeerde partnerbanken waaronder ook de Interbank. Dankzij onze online werkwijze kunnen wij lage rentes bieden en gunstige voorwaarden.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen