Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 8 september 2012

Rente verlaging Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening

InterBank verlaagt per 11 september bijna alle tarieven voor het doorlopend krediet. Verder komt InterBank met een speciaal extra laag tarief voor persoonlijke leningen met een maximale looptijd van 72 maanden. Hiermee kunnen wij u een nog scherper aanbod doen voor een doorlopend krediet met een variabele rente of een persoonlijke lening met een 6 jaar vaste rente.

Verlaging tarieven doorlopend krediet
InterBank houdt de geld- en kapitaalmarkt nauwlettend in de gaten. Hierdoor kan InterBank verantwoord en snel inspelen op nieuwe rente ontwikkelingen voor consumptief krediet. Op dit moment is er ruimte voor een verlaging van (bijna) alle tarieven voor het doorlopend krediet met 0,1 tot 0,8%. Daar wil InterBank onze klanten graag van laten profiteren, dit betekent dat wij u samen met InterBank de allerbeste rente kunnen bieden. De laagste rente voor Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening.  

Persoonlijke lening tot 72 maanden

Het tarief voor de persoonlijke lening wordt verder gedifferentieerd. InterBank introduceert een nieuw extra laag tarief voor een persoonlijke lening met een maximale looptijd van 72 maanden. Of wel een extra interessante 6 jaar vaste rente. Concreet betekent dit dat voor Persoonlijke Leningen voortaan drie (rente vast) klassen gehanteerd  worden, ieder met hun eigen tarief:

  • PL tot 72 maanden
  • PL van 73 tot 120 maanden
  • PL van 121 tot 180 maanden

Uw huidige doorlopend krediet oversluiten? of uw huidige persoonlijke lening oversluiten is nog nooit zo voordelig geweest, geld besparen op uw lening, dure roodstand, dure winkelpassen of creditcard? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geld lenen of uw huidige lening voordelig oversluiten dat doet u zonder afsluitkosten, advieskosten en annuleringskosten bij de Nederlandse Kredietmaatschappij, exclusief partner van InterBank.

Vrijblijvend offerte aanvragen