Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 14 oktober 2012

Laagste rente persoonlijke lening in Engeland opvallend laag.

Volgens de Engelse vergelijkingssite Moneyfacts zijn de rentes op persoonlijke  leningen nog niet eerder zo laag geweest sinds zes jaar geleden. The Derbyshire Building Society spant de kroon met rentes van 5,6%.

Opvallend 'goedkope' persoonlijke leningen in Engeland
In Engeland zijn de tarieven voor persoonlijke  leningen in zes jaar tijd nog niet eerder zo laag geweest. Volgens de vergelijkingssite Moneyfacts biedt The Derbyshire Building Society het goedkoopste tarief voor een lening van 7.500 pond. Moneyfacts heeft de tarieven vergeleken van leningen vanaf 7.500 pond en komt tot de conclusie dat de rentetarieven het laagst zijn sinds de kredietcrisis begon. The Derbyshire Building Society biedt persoonlijk  leningen aan met rentes van 5,6%.

De maandelijkse aflossing op een lening van 7.500 pond ligt op 143,12 pond, verspreid over 5 jaar. De bank vraagt voor een lening met dezelfde looptijd van 14.900 pond maandelijks 284,34 pond. Toch waarschuwen deskundigen voor deze rentetarieven omdat deze alleen beschikbaar zijn voor klanten met de ‘best credit scores’ (kredietwaardigheid).

De rentes voor persoonlijke  leningen in Nederland
In Nederland liggen de rentes voor een persoonlijke lening bij de traditionele banken als ABN  AMRO Bank, ING Bank en Rabobank, al gauw een stuk hoger. Voor een persoonlijke  lening van 9.500 euro met een looptijd van maximaal 5 jaar betaalt men bij Rabo Bank 10,5% rente over het leenbedrag. Bij ING Bank moet voor eenzelfde persoonlijke lening 10,3% rente worden betaald en bij ABN AMRO Bank is de rente voor een persoonlijke lening 9,5%.

Vergelijk nu deze hoge rentes maar is met onze voordelige rentetarieven, de rente vergelijken van persoonlijke leningen is bij ons heel eenvoudig, er zijn 3 verschillende rente overzichten voor persoonlijke leningen, namelijk voor persoonlijke leningen met een rente tot 6 jaar vast, voor persoonlijke leningen met een rente tot 10 jaar vast en voor persoonlijke leningen met een rente tot maximaal 15 jaar vast.

Wilt u weten voor welke rente u in aanmerking komt, persoonlijke lening aanvragen? Vraag dan een persoonlijke lening aan via ons offerte aanvraagformulier, dan ontvangt u dezelfde dag nog een overzicht van de 5 banken waarmee wij samenwerken, met de beste rentes waarvoor u ook echt in aanmerking komt.

Persoonlijke lening afsluiten, dan sturen wij u direct aan de haand van het overzicht een offerte!

Vrijblijvend offerte aanvragen