Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 20 oktober 2012

Persoonlijke Lening afsluiten, hoe werkt dat?

U wilt geld gaan lenen voor een bepaald doel. Maar wat voor lening heeft u nodig? Misschien is een persoonlijke krediet iets voor u; een persoonlijke lening wordt in de meeste gevallen gebruikt voor het kopen van een product. U wilt bijvoorbeeld een andere auto, een nieuwe keuken kopen of een wasmachine en u wilt hier geld voor lenen, dan is een persoonlijke lening een goede keus.

Het grote voordeel van een persoonlijke lening is dat u vaste looptijd en een vaste rente heeft met vaste maandtermijn. Zo weet u precies wat de lening u kost en hoe lang het duurt voordat u weer van deze lening af bent. Vaak als u in een winkel iets koopt op afbetaling is dit in de vorm van een persoonlijke lening. Let in het geval van een winkel of postorder bedrijf er goed op dat de rente percentages over het algemeen stuk hoger liggen dan die van de gangbare krediet verstrekkers.

Wat kan je lenen? Persoonlijke  lening berekenen?
Vaak worden persoonlijke leningen gebruikt voor bedragen vanaf 5.000 tot 70.000 euro. Het bedrag wat u wilt lenen ontvang u in één keer op uw rekening zodat u direct de aankopen kan doen die u wilt. De voorwaarden die de bank aan zo'n lening stelt zijn vaak inkomsten gebonden en ook afhankelijk van uw leeftijd. Vaak hanteren de banken spelregels (acceptatie regels) tussen de 23 en tot en met 73 jarige leeftijd. Een kredietverstrekker mag geen extra voorwaarden aan een persoonlijke lening stellen, bijvoorbeeld dat u verplicht bent om een overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt de restschuld van de lening op het moment van overlijden. Zo’n verzekering is niet verplicht, u bepaalt zelf of u deze verzekering erbij wilt hebben. Persoonlijke  lening berekenen  inclusief kwijtschelding bij overlijden is heel eenvoudig.  Kwestie van een Persoonlijke Lening aanvragen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. In het aanvraagformulier voor een Persoonlijke  Lening kunt u aangeven of u een overlijdensrisico verzekering wenst en als u dan invult of u wel of niet rookt ziet u direct de maandpremie van deze verzekering. Persoonlijke  Lening afsluiten inclusief een voordelige verzekering is hierdoor heel eenvoudig.  

Persoonlijke  Lening kenmerken:

  • Vaste Rente op de lening
  • Direct geld op uw rekening
  • De looptijd staat vast en is van te voren bepaald
  • U weet precies wat de lening u per maand kost
  • U leent en lost af voor een doel
Vrijblijvend offerte aanvragen