Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 12 januari 2013

Restschuld eigen woning blijft aftrekbaar!

Belangrijke wijziging met betrekking tot fiscale aftrekbaarheid van restschuldfinancieringen met ingang van 1-1-2018. 
U kunt uw restschuld blijven financieren met de lage rentes van een persoonlijke lening of doorlopend krediet maar de rentekosten zijn NIET meer fiscaal aftrekbaar zoals wel het geval was tot 31 december 2017. Dit is een besluit vanuit de overheid.

Indien u na 28-10-2012 een woning heeft verkocht en u gaat een restschuld op uw eigenwoningschuld of hypotheek overhouden, is het mogelijk om de restschuld gedurende maximaal 10 jaar af te trekken in Box 1.

Hiervoor kunt u uitstekend onze gunstig geprijsde Persoonlijke Lening afsluiten met een 10 jaar vaste rente vanaf 5,5%.

Wilt  u weten wat er voor mogelijkheden zijn, doe dan geheel vrijblijvend een offerte aanvraag op onze website en u krijgt van ons in één overzicht de terugkoppeling van 4 banken die u wellicht wel kunnen helpen met het financieren van de restschuld! De restschuld blijft dan aftrekbaar met een Persoonlijke Lening met een looptijd van 10 jaar en een rente die 10 jaar vast staat.

Kortom u weet waar u aan toe bent en kunt met een Persoonlijke Lening keurig uw restschuld afbouwen in maximaal 10 jaar zonder verrassingen met een 10 jaar vaste rente en een blijvende renteaftrek.

Vrijblijvend offerte aanvragen