Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 5 december 2010
Auteur: Halmar Wolfswinkel

Direct Geld Lenen online

Met de komst van internet is de toegang tot direct geld erg makkelijk geworden. Mensen zien in dat geld lenen in economisch roerige tijden de normaalste zaak van de wereld is. Financiële parijen die aan consumenten direct geld willen lenen hebben daarom aan belangstelling geen gebrek.

De mogelijkheden om direct geld te lenen bestaan voornamelijk uit een rekening courant, een doorlopend krediet of een minilening. De laatst genoemde mogelijkheid betreft vaak een lening met een hoogte van een paar honderd euro. Het proces van het aanvragen van een minilening is vrij simpel. De aanvraag wordt gedaan via internet, brief of een fax. Na behandeling van de aanvraag wordt het geld op de rekening van de kredietnemer gestort. De keerzijde van de medaille is dat kredietverleners elke aanvraag voor een minilening zorgvuldig screenen.

Kies voor gemak. Een offerte aanvragen voor een doorlopend krediet of minilening kan vanuit uw luie stoel. Thuis vanachter uw pc kunt u informatie inwinnen en offertes vergelijken. Dit zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent wanneer u daadwerkelijk besluit een doorlopend krediet af te sluiten. Neem hier daarom goed de tijd voor.

Op het moment dat u in uw financiële behoefte bent voorzien, is het zaak om ook de discipline op te brengen alles op tijd terug te betalen. Direct lenen hangt nauw samen met snel terug betalen. Echter, het belangrijkste is natuurlijk: heeft u eenmaal de juiste lening, geniet dan van het gevoel dat geld lenen u geeft.

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Vrijblijvend offerte aanvragen