Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 24 juni 2013

Goedkope persoonlijke lening aanvragen?

Bent u op zoek naar een goedkope persoonlijke lening? Dan zit u op de juiste website. Wij vergelijken diverse aanbieders, niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden.  Wij vergelijken 100% objectief en onafhankelijk de aanbieders van goedkope persoonlijke leningen die er in Nederland zijn.

Aandachtspunten goedkope persoonlijke lening
Wilt u een goedkope persoonlijke lening aanvragen zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn.
Rente, Looptijd en de Totale kosten.

Rente: Als eerste de rente, de rente is natuurlijk een belangrijk onderdeel en bepaald voor een groot deel of u een goedkope persoonlijke lening afsluit. Des te lager de rente, des te lager het bedrag dat u in totaliteit zou moeten gaan terugbetalen. Een belangrijk punt voor uw keuze.

Looptijd: De looptijd van de lening wordt door veel mensen niet ervaren als een belangrijk punt om goedkoop geld te kunnen gaan lenen. Toch is de looptijd een zeer belangrijke factor. Als u geld gaat lenen en u kiest voor een lange looptijd, dan betaalt u altijd meer rente. Als u langer aan de lening moet afbetalen betaalt u uiteindelijk ook veel meer aan rente terug. 

Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken geven wij u een voorbeeld.
Als u een persoonlijke lening wenst voor een bedrag van €15.000 met een looptijd van 6 jaar betaalt u €252 per maand. In totaal betaalt u aan rente en aflossing een totaalbedrag van €18.144. 

Als u de looptijd verlengt voor dezelfde lening van 6 naar 10 jaar dan betaalt u een maandtermijn van €173. U betaalt dan totaal een bedrag aan rente en aflossing terug van €20.760. Hieruit blijkt dus dat door de langere looptijd en ondanks de lagere maandtermijn de lening ruim €2.600 duurder wordt.

Totale kosten: Als u bij ons een offerte aanvraagt voor een krediet krijgt u bij ons in één overzicht de offertes van 4 banken, naast de rente, maandtermijn en de looptijd wordt in dit overzicht vermeld wat u in totaliteit moet terugbetalen. Let hier altijd goed op het is een extra controlemiddel om na te gaan of u echt de offerte met het laagst totaal terug te betalen bedrag heeft.

Vrijblijvend offerte aanvragen