Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 29 juni 2013

Huis verkopen met verlies en restschuld financieren?

Belangrijke wijziging met betrekking tot fiscale aftrekbaarheid van restschuldfinancieringen met ingang van 1-1-2018. 
U kunt uw restschuld blijven financieren met de lage rentes van een persoonlijke lening of doorlopend krediet maar de rentekosten zijn NIET meer fiscaal aftrekbaar zoals wel het geval was tot 31 december 2017. Dit is een besluit vanuit de overheid.

Bent u van plan om uw huis te verkopen en de verkoopwaarde is lager dan uw hypotheek? U maakt dan een verlies op uw huis en houdt dan een schuld (restschuld) over bij uw hypotheekverstrekker. Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u de restschuld voordelig financieren zonder extra kosten. Dit is veel gunstiger dan wanneer u de restschuld bij uw bank wilt financieren, de rente die u bij uw eigen bank moet betalen voor de financiering van uw restschuld is veel hoger dan de rente die wij aanbieden

3 manieren om voordelig te financieren

Als u de restschuld voordelig wilt financieren, kunt u kiezen uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Beide leningen zijn zeer transparant en hebben enkele duidelijke kenmerken. Vindt u flexibiliteit en een over het algemeen iets lagere (variabele) rente belangrijk, dan kiest u voor een doorlopend krediet. Vindt u zekerheid, een vaste lage rente en een vaste looptijd belangrijk, dan past een persoonlijke lening beter bij u. Gaat het om een groot bedrag wat u nodig heeft voor de financiering van de restschuld dan kunt u ook gebruik maken van ons combinatie krediet. Profiteer van de combinatie van een persoonlijke lening met de zekerheid van een vaste rente en een doorlopend krediet me een lage variabele rente en lage maandelijkse lasten. Een Flexibele manier van lenen om de restschuld van uw huis te financieren.

Lees hier alles over het doorlopend krediet, de persoonlijke lening en ons unieke combinatiekrediet .

Geen afsluit- en advieskosten voor de restschuld financiering

Bij ons betaalt u geen afsluit- en advieskosten als het om het financieren van een restschuld gaat. Vraag online een offerte aan en u ontvang per e-mail in één overzicht de offertes van 4 banken voor de financiering van de restschuld. 

Vrijblijvend offerte aanvragen