Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 23 oktober 2013

Rente verlaging DEFAM door gezonde groei

DEFAM kiest voor gezonde groei

Daar is DEFAM de laatste jaren goed in geslaagd. DEFAM (100% dochter van Doorlopend krediet ABN AMRO) één van de grootste aanbieders van Persoonlijke Leningen en Doorlopend Krediet in Nederland en specialist in Verantwoord Lenen verlaagt de rente van Doorlopend Krediet en Doorlopend WOZ Krediet.

DEFAM biedt door deze rente verlaging opnieuw de laagste krediet en lening rente van Nederland aan.

Dit kunnen zij waarmaken omdat de kredietportefeuille van DEFAM ook in deze zware tijden van uitstekende kwaliteit is gebleken. De betere klant vindt via het intermediair goed de weg naar DEFAM en dat sterkt DEFAM in de keuze voor het intermediaire kanaal.

Om het in deze dure tijden nog interessanter te maken voordelig en verantwoord een lening af te sluiten, verlaagt DEFAM met ingang van 28 oktober a.s. de variabele rentetarieven van het Doorlopend Krediet en het Doorlopend WOZ Krediet, zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten.

Met deze verlaagde en uiterst scherpe rentetarieven, sterke en professionele distributie partners én de positieve effecten van een state of the art mid-office, heeft DEFAM een uitstekende basis gelegd voor een nog mooiere toekomst.

Vanaf 28 oktober biedt DEFAM een Doorlopend Krediet aan vanaf 4,7% en Doorlopend WOZ Krediet vanaf 4,5%. Over het algemeen worden de tarieven met 0,2% verlaagd. In een aantal gevallen is de verlaging zelfs 0,3% of 0,4%.

Bestaande klanten worden over de tariefverlaging geïnformeerd via het maandafschrift van oktober, dat begin november wordt verstuurd.

Met het Doorlopend WOZ Krediet van DEFAM profiteert u van de laagste variabele rente van Nederland vanaf 4,5% en bij een Persoonlijke Lening van de laagste 6 jaar vaste rente vanaf 5,1% of de laagste 10 jaar vaste rente vanaf 5,5%.

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt deze laagste rentes van Nederland aan zonder afsluitkosten en advieskosten. Voordeliger kan niet!

 

Vrijblijvend offerte aanvragen