Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 17 december 2013
Auteur: Remko Colly

Tariefdaling overlijdensrisico dekking spectaculair!

Met ingang van vandaag zijn de tarieven van onze TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering met gemiddeld 10% verlaagd.

Lagere gelijkblijvende en annuïtair dalende overlijdensrisico tarieven

De gelijkblijvende premies voor niet-rokers dalen over de hele linie met zo’n 7 (één leven) à 8% (twee levens). De annuïtair dalende premies voor niet-rokers dalen over de hele linie met zo’n 9 (één leven) à 10% (twee levens).

David Jongeleen (Algemeen Directeur TAF): "In ons streven naar een nog betere prijs-kwaliteit verhouding voor elke klant, elke leeftijd en elke verzekerd kapitaal hebben we specifiek gekeken in welke segmenten we ons konden verbeteren. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een betere levensstandaard niet alleen een hogere levensverwachting hebben maar ook een behoefte aan het afdekken van hogere risicokapitalen. We zijn in staat geweest om dit actuarieel te vertalen naar scherpere premies. Voor verzekerde bedragen boven de € 150.000,- en hogere aanvangsleeftijden is de tariefdaling in sommige gevallen spectaculair met 20% of meer."

Beste overlijdensrisicoverzekering van Nederland

De TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering scoorde in 2011 en 2013 als enige product in Nederland een maximale 5-sterren ProductRating op prijs én flexibiliteit in de productvergelijking door MoneyView.

Remko Colly

Partner en Directeur

Auteur: Remko Colly

Remko is onze deskundige duizendpoot en creatieve motivator. Remko wil al onze klanten snel en foutloos helpen.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Acceptatie van de aanvragen, Marketing
en financiële zaken

‘Mijn visie is dat veel klanten zelf kunnen bepalen welke lening het beste bij hun situatie past. Daar ben ik met De Nederlandse Kredietmaatschappij, als eerste in Nederland, gestart met het werken op basis van Execution Only. Door de website en het aanvraagproces dusdanig goed in te richten, kunnen we u ook via Execution Only leningen aanbieden tegen de laagst mogelijke rente.’

Vrijblijvend offerte aanvragen