Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 20 december 2010
Auteur: Remko Colly

Verstandig uw Lening oversluiten.

Ik heb een aanbod gekregen om een aantal leningen over te sluiten. Is dat verstandig?

Het is niet in alle gevallen voordelig om leningen over te sluiten.

Kijk goed in de algemene voorwaarden van de lopende leningen. Hier kun je zien waar je rekening mee moet houden als je de lening vroegtijdig aflost.

Let er op hoe lang de rente geldig is die je wordt aangeboden. Soms is de rente waardoor het aantrekkelijk wordt om over te sluiten, maar voor een bepaalde tijd geldig.

Denk rustig na over het aanbod en vraag om uitleg als je iets niet begrijpt.

De AFM heeft de folder 'Verstandig lenen' geschreven deze vindt u op onze site. Hierin vind je nog meer tips en informatie over waar je op moet letten als je een lening afsluit.

Zo is het erg belangrijk dat je controleert of de aanbieder in het AFM register staat en een vergunning heeft (www.afm.nl/registers).

Ook is het verstandig om meerdere offertes op te vragen bij verschillende aanbieders en let hierbij ook goed op de eventueel bijkomende afsluitkosten en/of advieskosten.

Remko Colly

Partner en Directeur

Auteur: Remko Colly

Remko is onze deskundige duizendpoot en creatieve motivator. Remko wil al onze klanten snel en foutloos helpen.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Acceptatie van de aanvragen, Marketing
en financiële zaken

‘Mijn visie is dat veel klanten zelf kunnen bepalen welke lening het beste bij hun situatie past. Daar ben ik met De Nederlandse Kredietmaatschappij, als eerste in Nederland, gestart met het werken op basis van Execution Only. Door de website en het aanvraagproces dusdanig goed in te richten, kunnen we u ook via Execution Only leningen aanbieden tegen de laagst mogelijke rente.’

Vrijblijvend offerte aanvragen