Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 9 september 2014

WOZ waarde lager dan in 2007

Op 1 januari 2014 lag de gemiddelde WOZ waarde van woningen ruim 5% lager dan in 2013. Daarmee komt de gemiddelde waarde van een woning op € 211.000. Dat is lager dan de WOZ waarde van woningen in 2007, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Daling WOZ waarde sinds 2010

De WOZ waarde volgt de ontwikkeling van de huizenprijzen met ongeveer een jaar vertraging. Tot 2009 steeg de aankoopprijs van koopwoningen, daarna zette een daling in. Overeenkomstig met deze trend was de WOZ waarde in 2010 op een hoogtepunt met een gemiddelde van € 242.000 per woning. Sindsdien daalt de WOZ waarde, met de tot nu toe grootste daling van 5,4% in 2013.

Geen WOZ krediet meer

Sinds 1 september 2014 is het niet meer mogelijk een WOZ-krediet af te sluiten. Als alternatief biedt de Nederlandse Kredietmaatschappij een persoonlijke lening en een doorlopend krediet speciaal voor huiseigenaren: de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Met deze speciale producten lenen mensen met een eigen woning geld tegen een extra aantrekkelijke rente.

DEFAM Premium: nóg lagere rente

Dankzij de efficiënte samenwerking in de keten kunnen aanbieders van DEFAM Premium hun klanten een nóg lagere rente bieden. De Nederlandse Kredietmaatschappij is als een van de weinigen exclusief geselecteerd om DEFAM Premium aan te mogen bieden. Daarom is een DEFAM Huiseigenaar Persoonlijke Lening of een DEFAM Huiseigenaar Doorlopend Krediet via de Nederlandse Kredietmaatschappij nóg voordeliger.

Vrijblijvend offerte aanvragen