Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Herbeoordeling_krediet

Datum: 22 december 2010
Auteur: Remko Colly

Geld lenen zonder extra verzekering

Ik wil een lening afsluiten, maar ik word verplicht om allerlei verzekeringen af te sluiten. Kan dat zomaar?

Als je geld leent, kun je een verzekering afsluiten voor als je de lening niet meer kunt aflossen. Bijvoorbeeld omdat je arbeidsongeschikt raakt. Van sommige kredietverstrekkers moet je een verzekering afsluiten. Maar je kunt ook altijd geld lenen zonder een extra verzekering. Als dat bij jouw kredietverstrekker niet kan, moet je misschien naar een andere kredietverstrekker.

Moet je ook een verzekering afsluiten in geval van overlijden? De grote banken gaan meestal over tot het kwijtschelden van de openstaande schulden bij overlijden. Hiervoor geldt wel een maximumbedrag en een maximum leeftijd. Om te voorkomen dat je nabestaanden met jouw schuld blijven zitten, kun je je hiertegen verzekeren.

Let op: Als de kredietverstrekker je verplicht om een verzekering af te sluiten, dan mag jij zelf bepalen waar je dat doet.

Remko Colly

Partner en Directeur

Auteur: Remko Colly

Remko is onze deskundige duizendpoot en creatieve motivator. Remko wil al onze klanten snel en foutloos helpen.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Acceptatie van de aanvragen, Marketing
en financiële zaken

‘Mijn visie is dat veel klanten zelf kunnen bepalen welke lening het beste bij hun situatie past. Daar ben ik met De Nederlandse Kredietmaatschappij, als eerste in Nederland, gestart met het werken op basis van Execution Only. Door de website en het aanvraagproces dusdanig goed in te richten, kunnen we u ook via Execution Only leningen aanbieden tegen de laagst mogelijke rente.’

Vrijblijvend offerte aanvragen