Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 12 september 2014

Verlenging laag btw-tarief bij verbouwing: profiteer door renteaftrek

Is uw woning toe aan een opknapbeurt of wilt u binnenkort werk maken van het isoleren van uw vloer? Goed nieuws! Het lage btw tarief op arbeidskosten bij het renoveren of verbouwen van uw huis blijft langer geldig. Tot 1 juli 2015 profiteert u van een btw tarief van 6% in plaats van 21%. De verlenging van het lage btw tarief is onderdeel van de plannen van het kabinet voor het stimuleren van de woningmarkt die op Prinsjesdag gepresenteerd worden.

Extra profiteren: rente lening bij verbouwing aftrekbaar

Bij een lening voor de aankoop, verbetering of het onderhoud van uw eigen woning is de rente van de lening aftrekbaar van de belasting. Dit geldt voor een Persoonlijke Lening en voor een Verbouwings Krediet. Zowel de Persoonlijke Lening als het Verbouwings Krediet kunnen worden afgesloten met een looptijd van maximaal 10 jaar. De gehele looptijd van de lening profiteert u vervolgens van de renteaftrek.

Geld lenen voor isoleren: juist nu!

Gebruikt u de Persoonlijke Lening voor het isoleren van uw huis? Dan kan dat een flinke besparing opleveren! Omdat het gaat om de verbetering van uw huis is de rente van een Persoonlijke Lening die wordt aangewend voor woningisolatie aftrekbaar van de belasting. Daarnaast profiteert u van het lage btw tarief op arbeidskosten bij het verbouwen van uw huis.

Direct besparen met geld lenen voor woningisolatie

Is de besparing op uw energierekening die het isoleren van uw huis u oplevert groter dan het maandbedrag van uw lening? Dan levert deze investering in uw huis u direct maandelijks geld op!

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen