Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 15 oktober 2014

Opvragen BKR overzicht via PostNL

Wilt u weten welke gegevens het Bureau Krediet Registratie (BKR) van u heeft geregistreerd? Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe lening of krediet wilt afsluiten? Sinds kort is het mogelijk uw BKR overzicht online op te vragen en bij een Postkantoor van uw keuze op te halen.

Wat is het Bureau Krediet Registratie (BKR)?

Het BKR is een onafhankelijke stichting die elk in Nederland afgesloten krediet registreert. Hierbij gaat het onder andere om kredieten zoals een lening of het gebruik van een creditcard. Op basis van hun overzicht kan het BKR de krediet waardigheid van mensen beoordelen wanneer zij een lening aanvragen. Zo wordt geprobeerd te voorkomen dat mensen met hun nieuwe lening teveel hooi op hun vork nemen.

Uw krediet gegevens opvragen via PostNL

U bent van plan een nieuwe lening of krediet af te sluiten en wilt graag weten of u een negatieve notering bij het BKR heeft. Op verschillende manieren kunt u inzage krijgen in uw BKR gegevens. Sinds kort kan dat ook via Postnl.nl. U vraagt online uw BKR gegevens op en selecteert bij uw aanvraag een Postkantoor bij u in de buurt. Na afhandeling van uw aanvraag, ligt uw overzicht binnen enkele dagen voor u klaar.

Zo kunt u verder met de aanvraag van uw lening en kost het opvragen van uw BKR gegevens u minder geld dan wanneer u uw overzicht thuis laat bezorgen.

Vrijblijvend offerte aanvragen