Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 1 november 2014

Flexwerker: meer mogelijkheden voor geld lenen met tijdelijk contract

De flexwerker was weer uitgebreid in het nieuws de afgelopen weken. Per 1 januari 2015 treedt namelijk de nieuwe Wet werk en zekerheid in werking. Ongeacht de wijzigingen in deze wet, sinds enige tijd biedt DEFAM meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract.

Geld lenen als uitzendkracht

Het voornaamste kenmerk van een flexwerker is het ontbreken van een vast arbeidscontract. Hiermee kunnen zowel mensen met een contract voor een jaar of halfjaar bedoeld worden als uitzendkrachten. Eerder dit jaar meldde TNO al dat het aantal flexwerkers de komende jaren fors zal toenemen. De nieuwe Wet werk en zekerheid is bedoeld om werkgevers eerder vaste contracten uit te laten delen.

Meer mogelijkheden geldlenen bij DEFAM met tijdelijk contract

Eerder dit jaar speelde DEFAM al in op de veranderingen op de arbeidsmarkt. Geldlenen met een tijdelijk contract was altijd een stuk lastiger dan geld lenen met een vast contract. Op 1 september introduceerde DEFAM Het Nieuwe DEFAM, met meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract.

Lening of krediet via de Nederlandse Kredietmaatschappij extra aantrekkelijk

Al een aantal weken op rij blijkt dat u bij DEFAM moet zijn voor de goedkoopste persoonlijke lening of doorlopend krediet. Helemaal interessant wordt het wanneer u uw aanvraag voor een lening of krediet indient bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. Wij zijn namelijk Premium-partner van DEFAM, wat betekent dat u in aanmerking komt voor een éxtra aantrekkelijke lage rente!

Vrijblijvend offerte aanvragen