Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 2 april 2015

Herstel arbeidsmarkt: meer werkuren, geen contracten

Na positief nieuws van werkgeverskoepel ABU kwam nu ook Randstad met bemoedigende cijfers. In het vierde kwartaal van 2014 zag het uitzendconcern haar omzet toenemen met 4,5 miljard euro, 5 procent meer dan in het laatste kwartaal van 2013.

Meer uren uitzendkracht

Al meer dan een jaar klinkt er goed nieuws met betrekking tot de arbeidsmarkt. ABU meldde dat in 2014 zowel de administratieve sector als de industrie een toename van het aantal werkuren kende van 7 procent. In de techniek betrof de stijging zelfs 14 procent. Toch lijken bedrijven nog niet helemaal in het herstel van de economie te geloven. Liever kiezen ze voor uitzendkrachten of zzp’ers dan mensen in vaste dienst te nemen.

Geld lenen uitzendkracht

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren veranderd. Steeds meer mensen hebben een tijdelijk contract in plaats van een vaste aanstelling. Kredietverstrekker DEFAM paste haar criteria voor het beoordelen van een aanvraag voor een lening hierop aan. Heeft u een uitzendkrachtovereenkomst Fase B? Dan rekent DEFAM 70 procent van uw inkomen mee wanneer u geld wilt lenen. Zo blijft geld lenen ook mogelijk voor mensen zonder vast contract.

Vrijblijvend offerte aanvragen