Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 26 januari 2011
Auteur: Remko Colly

Roodstand kost onnodig veel geld

Rood staan is niet goedkoop. Het blijkt dat veel mensen niet weten hoeveel de kosten zijn om rood te staan, maar banken zijn over deze tarieven ook niet erg duidelijk en communiceren verhogingen niet.

Als u de debet rente wilt weten, de rente die u de bank verschuldigd bent als u een negatief saldo op uw bank- of girorekening heeft, moet u onderaan uw rekeningafschrift kijken of heel goed zoeken op de website van uw bank. In Nederland staan we negen-en-een-half-miljard euro rood en dit loopt nog steeds op. Dit is puur en alleen de schuld op betaalrekeningen, hier zijn persoonlijke leningen en doorlopend kredieten voor bijvoorbeeld een nieuwe auto, niet eens in meegenomen.

U bent voordeliger uit door uw roodstand, prive limiet of prive limiet plus om zetten naar een doorlopend krediet.

Remko Colly

Partner en Directeur

Auteur: Remko Colly

Remko is onze deskundige duizendpoot en creatieve motivator. Remko wil al onze klanten snel en foutloos helpen.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Acceptatie van de aanvragen, Marketing
en financiële zaken

‘Mijn visie is dat veel klanten zelf kunnen bepalen welke lening het beste bij hun situatie past. Daar ben ik met De Nederlandse Kredietmaatschappij, als eerste in Nederland, gestart met het werken op basis van Execution Only. Door de website en het aanvraagproces dusdanig goed in te richten, kunnen we u ook via Execution Only leningen aanbieden tegen de laagst mogelijke rente.’

Vrijblijvend offerte aanvragen