Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 11 mei 2015

MoneyView ProductRating: 5 sterren voor Persoonlijke Lening DEFAM

Felicitaties voor onze partnerbank DEFAM! Hun Persoonlijke Lening voor eigenhuisbezitters kreeg van MoneyView de hoogste beoordeling in de categorie ‘Prijs’. Deze lening van DEFAM behoort hiermee tot de beste en voordeligste keuze bij geld lenen. Maar dat wisten wij natuurlijk allang.

Vergelijken rente en voorwaarden lening

Sinds 1993 onderzoekt en vergelijkt MoneyView financiële producten. Jaarlijks deelt het onderzoeksbureau sterren uit aan de beste producten. Een 5-sterren ProductRating is hierbij het hoogst haalbare. Dit jaar werden de rentetarieven en de voorwaarden van 23 Persoonlijke Leningen met elkaar vergeleken.

Hoogste beoordeling Persoonlijke Lening DEFAM

Voor het vergelijken van de rentetarieven van de Persoonlijke Leningen werd gekeken naar de tarieven bij verschillende leenbedragen. Er werd steeds uitgegaan van een looptijd van zestig maanden. De Persoonlijke Lening voor huiseigenaren van DEFAM scoorde zeer goed in de vergelijking. DEFAM werd dan ook beloond met een 5-sterren ProductRating.

DEFAM Premiumpartner

De beoordeling bevestigt wat wij al wisten: bij DEFAM sluit u voordelig een Persoonlijke Lening af. Daar zijn wij trots op. Helemaal omdat de Nederlandse Kredietmaatschappij tot de speciaal geselecteerde Premiumpartners van DEFAM behoort. Bij ons profiteert u dus exclusief van dat met 5 sterren beoordeelde lage rentetarief voor de Persoonlijke Lening voor huiseigenaren.

Geïnteresseerd in die voordelige Persoonlijke Lening van DEFAM? Vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen