Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 1 juni 2015

Kent u de banken waarmee wij samenwerken al?

Doet u een aanvraag voor een lening bij ons? Dan vragen wij voor u offertes op bij de banken waar wij mee samenwerken. Dit zijn Defam, InterBank, de Nederlandse Voorschotbank, de Nationale Nederlanden Bank en LaSer. Maar weet u eigenlijk iets van deze banken?

Geld lenen kwestie van vertrouwen

Bij geld lenen speelt vertrouwen een grote rol. Banken willen niet voor niets het een en ander van u weten voor u bij hen geld gaat lenen. Andersom geldt dat vertrouwen natuurlijk ook. U wilt uw lening afsluiten bij een betrouwbare bank. Ook kunnen de rente en voorwaarden van de ene bank nogal verschillen van de andere. Het loont dus de offertes van de verschillende banken met elkaar te vergelijken.

Op basis van deze informatie kiest u de lening die het beste bij u past. Daarom stellen wij onze partnerbanken graag aan u voor.

DEFAM

In Nederland is DEFAM een van de grootste aanbieders van leningen voor particulieren. DEFAM is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO. Hun uitgangspunt is verantwoord geld lenen. Dat betekent niet alleen een lage rente, gunstige acceptatiecriteria en divers productaanbod. Bij DEFAM wordt nadrukkelijk rekening gehouden met uw situatie. Zodat u kunt leven zoals u wilt. Een doorlopend krediet voor eigenhuisbezitters afsluiten doet u bij DEFAM bijvoorbeeld al tegen een rente vanaf 4,5%.

InterBank

InterBank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Al bijna honderd jaar richt InterBank zich op het verstrekken van leningen aan particulieren. Transparant, betrouwbaar en verantwoord. Zo bieden zij een persoonlijke lening tegen de laagste rente van Nederland. Het afsluiten van een lening bij InterBank kan uitsluitend via gespecialiseerde kredietbemiddelaars zoals De Nederlandse Kredietmaatschappij.

De Nederlandse Voorschotbank

De Nederlandse Voorschotbank is ook onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Als specialist in het verstrekken van krediet aan consumenten zijn ze al 55 jaar actief in Nederland. Voor een eenvoudige en goedkope lening bent u bij hen aan het goede adres. Een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluiten bij de Nederlandse Voorschotbank kan alleen via  speciaal geselecteerde intermediairs zoals De Nederlandse Kredietmaatschappij.

De Nationale-Nederlanden Bank

Met ruim vijf miljoen zakelijke en particuliere klanten behoort de Nationale-Nederlanden Bank tot de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Wilt u een doorlopend krediet afsluiten tegen een scherpe rente? Dat kan bij de Nationale-Nederlanden Bank. Bij deze specialist in het doorlopend krediet leent u al vanaf een rente van 4,7%.

LaSer

Nieuw! Sinds kort kunt u via De Nederlandse Kredietmaatschappij ook geld lenen bij LaSer Nederland B.V. Deze innovatieve aanbieder van financiële diensten verstrekt eerlijke en duidelijke kredieten aan consumenten. Of het nu gaat om een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet, LaSer hoort bij de top wat betreft consumptief krediet.

Altijd verantwoord geld lenen

U ziet het, stuk voor stuk professionele en betrouwbare banken. Voor welke bank u ook kiest, via ons uw lening afsluiten betekent altijd verantwoord geld lenen. Nader kennis maken? Dien een aanvraag voor een lening in en wij vragen voor u offertes aan bij onze partnerbanken. Vervolgens kunt u op uw gemak het aanbod van deze banken met elkaar vergelijken en de voor u beste lening uitkiezen.

Vrijblijvend offerte aanvragen