Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Eindleeftijd Persoonlijke Lening InterBank verhoogd

Datum: 5 oktober 2015

Eindleeftijd Persoonlijke Lening InterBank verhoogd

Goed nieuws voor de gemiddeld steeds ouder wordende Nederlander. InterBank heeft de eindleeftijd bij een Persoonlijke Lening verhoogd. Sinds 28 september is het mogelijk een Persoonlijke Lening af te sluiten die pas voor uw 74e afgelost hoeft te zijn. Zo kan een grotere groep mensen blijven lenen met een passende lening.

Persoonlijke Lening aanvragen

Een Persoonlijke Lening aanvragen doen mensen vaak met een concreet leendoel voor ogen. Dit kan een nieuwe auto zijn, maar ook een verbouwing. Het grote voordeel is dat u precies weet wat u maandelijks kwijt bent aan uw lening. U leent namelijk een vast bedrag tegen een vaste rente, en ook de looptijd van uw lening staat vooraf al vast.

Geld lenen InterBank

InterBank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. en behoort tot de grootste financiële dienstverleners in Nederland. InterBank is specialist in het verstrekken van leningen aan particulieren. Transparant, betrouwbaar en verantwoord. Een lening afsluiten bij InterBank kan dan ook uitsluitend via gespecialiseerde kredietbemiddelaars. Daar is de Nederlandse Kredietmaatschappij er een van. Vraag meteen een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen