Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Persoonlijke Lening van Nationale-Nederlanden

Datum: 22 oktober 2015

Nieuw! Persoonlijke Lening van Nationale-Nederlanden

Goed nieuws! Vanaf nu kunt u ook een Persoonlijke Lening afsluiten bij Nationale-Nederlanden. Lnge tijd beperkte de bank zich tot het Doorlopend Krediet. Maar sinds 6 oktober kunt u via ons ook een Persoonlijke Lening aanvragen bij Nationale-Nederlanden. Tegen een scherpe rente natuurlijk.

Kenmerken Persoonlijke Lening

Natuurlijk geldt voor een Persoonlijke Lening van Nationale-Nederlanden: u weet precies waar u aan toe bent. U leent namelijk een vast bedrag tegen een vaste rente. Ook de looptijd van uw lening is vooraf bepaald. Wat u maandelijks kwijt bent aan rente en aflossing, is hierdoor gedurende die gehele looptijd hetzelfde. Zeer geschikt bij lenen voor een concreet leendoel, ook omdat het bedrag in één keer op uw rekening wordt gestort.

Lenen Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt al een Persoonlijke Lening aan vanaf de scherpe rente van 4,9%. Daarbij kunt u uw lening kosteloos extra aflossen. Benieuwd naar het aanbod van Nationale-Nederlanden of een van onze andere partnerbanken specifiek voor uw wensen en persoonlijke situatie? Vraag directe een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen