Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Nu ook Persoonlijke Lening InterBank boetevrij aflossen

Datum: 17 december 2015

Nu ook Persoonlijke Lening InterBank boetevrij aflossen

Uw Persoonlijke Lening vervroegd aflossen zonder boeterente te betalen? Dat kan vanaf nu bij InterBank. Sluit u nu een nieuwe Persoonlijke Lening af, dan kunt u deze boetevrij aflossen wanneer u wilt. Een fijn gevoel, mocht uw persoonlijke situatie in de toekomst veranderen.

Persoonlijke Lening aanvragen

Met een Persoonlijke Lening kiest u voor het lenen van een vast bedrag tegen een vaste rente. Omdat ook de looptijd van de lening vaststaat, weet u precies waar u aan toe bent. Ideaal als u leent voor een concreet leendoel, bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwe auto.

Persoonlijke Lening extra aflossen

Maar wat als u plotseling een financiële meevaller hebt? Uw lening extra aflossen was altijd al mogelijk. Maar dit betekende wel dat u boeterente moest betalen. Bij een nieuwe Persoonlijke Lening van InterBank is die boeterente verleden tijd. Vanaf nu kunt u boetevrij aflossen wanneer het u uitkomt. Zodat u nog sneller weer schuldenvrij bent.

Geld lenen Interbank

Transparant, betrouwbaar en verantwoord, daar staat InterBank voor. Als onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. behoort deze kredietverstrekker tot de grootste financiële dienstverleners van Nederland. En met de mogelijkheid tot boetevrij aflossen is de Persoonlijke Lening van InterBank volgens meerdere vergelijkingssites nu de beste in de markt met de laagste rente.

Ook een Persoonlijke Lening die u boetevrij kunt aflossen aanvragen bij InterBank? Dat kan uitsluitend via gespecialiseerde kredietbemiddelaars, waaronder de Nederlandse Kredietmaatschappij. Vraag hier een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen