Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld
Uw lening oversluiten loont

Datum: 4 januari 2016

Uw lening oversluiten loont!

Ook in 2016 staat de rente nog altijd historisch laag. Uw Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet oversluiten kan u dan ook veel geld besparen. Toch blijkt uit onderzoek van De Nederlandsche Bank dat slechts 1 op de 4 mensen met een hypotheek of lening overstappen naar een andere bank overweegt. Zonde! Want uw lening oversluiten loont.

Honkvast met Doorlopend Krediet

Consumenten zijn honkvast met hun Doorlopend Krediet. Dat concluderen onderzoekers van DNB in het DNB Working Paper ‘Banking products: you can take them with you, so why don’t you?’. Het aantal mensen dat daadwerkelijk koos voor hun hypotheek of lening oversluiten ligt zelfs nog lager dan de 25% die nadenkt over oversluiten. Slechts 2% van de respondenten stapte over naar een andere bank.

Lening oversluiten ingewikkeld?

De onderzoekers noemen verschillende redenen voor de lage intentie tot het oversluiten van een krediet. Zo denken veel mensen dat het wisselen van bank erg ingewikkeld is. Ook het idee dat een lening oversluiten weinig oplevert, weerhoudt mensen ervan actie te ondernemen. Maar niets is minder waar!

Profiteer van lagere rente

Is het al even geleden dat u uw Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet afsloot? Dan is de kans groot dat u kunt lenen tegen een lagere rente. Zoals gezegd staat de rente historisch laag. Dit geldt zowel voor de vaste rente van een Persoonlijke Lening als voor de variabele rente van een Doorlopend Krediet. Profiteer van deze lagere rente en sluit uw lening nu over. Dankzij onze oversluitservice weet u meteen wat u bespaart op uw lening.

Profiteer van betere voorwaarden

Behalve van een lagere rente kunt u met het oversluiten van uw lening profiteren van betere voorwaarden. De voorwaarden die bij een lening horen kunnen namelijk veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een hogere eindleeftijd voor uw Doorlopend Krediet. Ook is het sinds enige tijd mogelijk een Persoonlijke Lening af te sluiten die u boetevrij extra kunt aflossen. Ideaal als u eens een financiële meevaller heeft.

Uw lening oversluiten eenvoudig

Uw lening oversluiten loont dus wel degelijk. En dankzij onze overstapservice is uw dure krediet oversluiten naar een lening tegen een lagere rente heel eenvoudig. Bereken op onze site hoeveel u kunt besparen en vraag direct een offerte aan. U ontvangt vaak nog dezelfde dag een aanbod op maat. U maakt hieruit uw keuze en wij regelen de rest. Zo profiteert u direct en zonder gedoe van een goedkopere lening.

Vrijblijvend offerte aanvragen