Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 15 november 2016

DNKM voldoet aan Wft diplomaplicht

Met ingang van 1 januari 2017 stopt de overgangsregeling die door de Wft, Wet op Financieel Toezicht, was ingesteld. Vanaf die datum zijn alle financiële dienstverleners verplicht om gediplomeerd personeel in dienst te hebben. Dit geldt ook voor kredietverstrekker DNKM. De nieuwe eisen houden in dat alle financiële dienstverleners moeten voldoen aan vakbekwaamheidseisen en klantmedewerkers die adviseren hebben een diplomaplicht. Deze maatregel is genomen om consumenten beter te beschermen als zij financiële diensten afsluiten.

DNKM voldoet aan nieuwe eisen

De Nederlandse Kredietmaatschappij voldoet aan alle gestelde vakbekwaamheidseisen die de nieuwe Wft regelgeving vraagt van financiële dienstverleners. Wij zorgen ervoor dat onze klantmedewerkers vakbekwaam zijn en alle verplichte diploma’s hebben. Zij zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Execution only

Onze werkwijze is execution only, bemiddeling zonder advies. Wij voeren uit wat u online van ons vraagt. U heeft voldoende financiële kennis om de best passende persoonlijke lening of doorlopend krediet af te sluiten. U heeft geen behoefte aan een adviseur en er komt geen callcenter aan te pas om een lening af te sluiten

Vrijblijvend offerte aanvragen