Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 22 december 2017

Historisch lage rente en boetevrij aflossen

De rente van een persoonlijke lening staat vast. In de laatste tientallen jaren heeft de rente niet zo laag gestaan als de huidige rente. Als u kiest voor de leenvorm persoonlijke lening zet u deze lage rente van 4,1% vast voor 10 jaar. Deze rente is niet onderhevig aan eventuele renteschommelingen zoals wel het geval is bij een doorlopend krediet.

Dure lening oversluiten

Consumenten die jaren geleden een lening hebben afgesloten bij bijvoorbeeld de Rabobank, ING, SNS of ABN AMRO kunnen hun dure lening oversluiten naar een lening met een lage vaste rente. Oversluiten kan online en op elk gewenst moment. Na oversluiting betaalt de klant de lagere rente. Hij kan vervolgens kiezen voor lagere maandlasten voor de resterende looptijd of voor gelijkblijvende maandlasten bij een kortere looptijd zodat hij eerder schuldenvrij is. De consument gaat niet alleen een lagere rente betalen maar krijgt ook nieuwe, gunstigere, voorwaarden bij de lening. Deze zijn actueel waarin onder andere is opgenomen dat ook bij een persoonlijke lening altijd kosteloos en boetevrij mag worden ingelost tijdens de looptijd.

Leenvorm omzetten

Consumenten die hun doorlopend krediet met variabele rente willen omzetten en oversluiten naar een persoonlijke lening met een vaste rente kunnen dit kosteloos doen. Voor het oversluiten kunnen zij gebruik maken van de online oversluitservice. Voor deze service worden geen extra advies- en afsluitkosten in rekening gebracht.

Voor een persoonlijke lening van 120 maanden, 10 jaar, rekent De Nederlandse Kredietmaatschappij een vaste rente vanaf 4,1%. Dat is een lage rente in vergelijking met de actuele rentes van de grootbanken.

Online alles regelen

Consumenten hebben de mogelijkheid om online alles te regelen: meerdere leningen samenvoegen tot een overzichtelijk lening met een lage vaste rente, leningen oversluiten en leenvormen omzetten. Via de oversluitservice op onze site kan de klant zelf aangeven wat de wensen zijn. Wij voeren de samenvoeging, oversluiting of het omzetten vervolgens, zonder dat u advies- en afsluitkosten betaalt, voor u uit. Eenvoudig geregeld en foutloos uitgevoerd.

Vrijblijvend offerte aanvragen