Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 27 oktober 2011
Auteur: Shirley Veenhof

Defam garandeert huidige consumptief krediet rente tot eind 2011

Renteontwikkeling consumptief krediet en geldleningen:

Defam gaat niet mee met de renteverhogingen voor consumptief krediet in tegenstelling tot de Nederlandse Voorschotbank (DNV), Interbank en de NVF Voorschotbank. Sterker nog, ondanks de ontwikkeling van de inkooprente, garanderen zij dat de huidige scherpe tarieven (variabel 4,8% en 10 jaar vast 5,7%) gehandhaafd bijven tot zeker eind 2011. Ofwel: Defam zet haar consistente lijn m.b.t. het rentebeleid voort en garandeert de huidige tarieven tot eind 2011. Doe hier uw voordeel mee en vraag vandaag nog via onze site kosteloos zonder afsluit- en/of advieskosten een offerte aan. 

Shirley Veenhof

Kredietspecialist (Acceptatie)

Auteur: Shirley Veenhof

Shirley is vriendelijk, klantgericht en ze werkt ontzettend snel. Na een toetsing bij het BKR, laat zij de klant zo snel mogelijk weten of de leenaanvraag geaccepteerd kan worden. Zij werkt de beste akkoorden voor uw lening van onze partnerbanken uit, tot één overzicht. Shirley is de onmisbare schakel tussen u en onze partnerbanken, om uw krediet snel en foutloos te kunnen leveren.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Acceptatie

‘Het is mijn doel om de offertes van de partnerbanken voor u helder en inzichtelijk te maken. Zodat u een goede keuze kunt maken voor uw lening.’

Vrijblijvend offerte aanvragen