Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 19 november 2018
Auteur: Michel Vrenegoor Via: https://www.interbank.nl

Interbank rente nu vanaf 3,9%

Belangrijk nieuws als u van plan bent om een persoonlijke lening af te sluiten. Sinds 6 november 2018 heeft Interbank de rente verlaagd tot 3,9%, bij een persoonlijke lening vanaf €50.000,-.  

Dat betekent dat u per direct kunt profiteren van nóg lagere vaste maandlasten, gedurende de gehele looptijd van uw lening. Daarnaast kunt u te allen tijde boetevrij extra inlossen.   

Michel Vrenegoor

Partner en Hoofd Acceptatie

Auteur: Michel Vrenegoor

Michel is een echte allrounder. Hij weet alles over kredieten. Of het nu gaat om een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een combinatiekrediet voor consumenten, u moet bij Michel zijn. Michel is vriendelijk, geduldig en heeft altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor.’

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij –Acceptatie van de aanvragen, het uitbrengen via e-mail en Mijn DNKM van de overzichten met daarin de mogelijkheden van onze partnerbanken.

‘Ik zorg ervoor dat u in één oogopslag alle mogelijkheden goed kan vergelijken en dat u de juiste keuze kan maken. Ik vind het echt belangrijk dat u een lening afsluit die bij uw wensen past.’

Vrijblijvend offerte aanvragen