Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 15 november 2011
Auteur: Halmar Wolfswinkel

Kost het WOZ-krediet echt minder dan een tweede hypotheek?

Zeker! Financier een verbouwing voordeliger en gemakkelijker met het WOZ-krediet.

Een verbouwing financieren betekent meestal: standaard kiezen voor een tweede hypotheek. Maar waarom eigenlijk? Met een WOZ-krediet bent u doorgaans beter uit, u betaalt namelijk: géén taxatiekosten, géén afsluitkosten, géén advieskosten en géén notariskosten. Een soepele afhandeling, binnen een paar dagen heeft u het geld voor de verbouwing beschikbaar. Houdt u dit geld voor opname beschikbaar in depot totdat de verbouwing begint, betaalt u geen rente. Daarnaast geeft het u de rust en zekerheid dat het geld beschikbaar staat zodat u zich kunt concentreren op de verbouwing! Zodra u over het geld in depot wilt beschikken is het een kwestie van ons even bellen of mailen en wij zorgen ervoor (geheel kosteloos) dat het door u gewenste bedrag binnen twee werkdagen op uw rekening staat. Tevens profiteert u als huiseigenaar van een eigen woning met een WOZ-krediet van een lagere rente dan een regulier consumptief krediet en een rente die 'gewoon' aftrekbaar kan zijn van de belasting, als het krediet besteed wordt aan het verbouwen of verbeteren van de eigen woning.

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Auteur: Halmar Wolfswinkel

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Vrijblijvend offerte aanvragen