Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 15 december 2011

Defam Rente Krediet aangescherpt

DEFAM 100% dochter van ABN AMRO en specialist in verantwoord lenen levert krediet op maat. Krediet dat optimaal aansluit bij de wensen en financiële situatie van onze klanten.

Geheel in lijn met de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, heeft DEFAM haar aanbod van het zogenaamde Rente Krediet aangescherpt.

Een Rente Krediet is een aflossingsvrij Doorlopend Krediet, een Krediet waar alleen rente wordt betaalt en geen aflossing, met name om maandelijks de laagste lasten te hebben.

Wat gaat er veranderen?

Met  ingang van 1 januari 2012 kan het Rente Krediet van DEFAM alleen nog  worden aangeboden met de eigen woning als zekerheid, middels het zogenaamde WOZ Krediet.

Het maximale kredietbedrag wordt 100% van de WOZ - waarde minus de reeds bestaande hypothecaire inschrijving.

Het maximale totale kredietbedrag voor een WOZ Rente Krediet blijft € 50.000.

Een Rente Krediet kan dus nog steeds worden aangeboden, mits deze gekoppeld is aan een eigen woning.

Wilt u meer lenen dan mogelijk is met een WOZ Rente Krediet? Overweeg dan een WOZ Doorlopend Krediet. Dit product hanteert 150% van de WOZ – waarde minus  de reeds bestaande hypothecaire inschrijving en kent een maximaal kredietbedrag van € 75.000. Er wordt  al direct tijdens de looptijd maandelijks afgelost en u beschikt dan over een hoger maximaal kredietbedrag.

Dit voordeel kunnen wij u natuurlijk ook bieden met ons unieke Combinatie Krediet. Dit product kent een maximaal kredietbedrag van € 125.000. Er wordt al direct tijdens de looptijd maandelijks afgelost, u beschikt dan over een hoger maximaal kredietbedrag en het risico van renteverhogingen wordt beperkt doordat een deel van het krediet een vaste rente heeft.

Vrijblijvend offerte aanvragen