Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 12 maart 2012

De laagste rente van Nederland

Voordelig Geld Lenen in Nederland

DEFAM (100% dochter van ABN AMRO) één van de grootste verstrekkers van Persoonlijke Leningen en Doorlopend Krediet in Nederland en specialist in Verantwoord Lenen verlaagt de rente voor Consumptief Krediet. DEFAM biedt door deze rente verlaging opnieuw de laagste consumptief krediet rente van Nederland aan.

DEFAM laat ons weten dat zij, mede dankzij de uitstekende kwaliteit van hun kredietportefeuilles en de recente ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt, zoals de dalende rente voor het inkopen van geld, de rente tarieven voor Persoonlijke Leningen en Doorlopend Krediet m.i.v. 12 maart jl. heeft kunnen verlagen.

Over het algemeen zal de rente dalen met 0,3%. Deze tariefsverlaging geldt niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten met een Doorlopend Krediet. DEFAM informeert haar bestaande klanten met een Doorlopend Krediet via het maandafschrift.

Met het Doorlopend WOZ Krediet van DEFAM profiteert u van de laagste variabele rente van Nederland van 4,9% en bij een Persoonlijke Lening van de laagste 6 jaar vaste rente van 5,3% en de laagste 10 jaar vaste rente van 5,5% voor consumptief krediet.

De Nederlandse Kredietmaatschappij biedt de laagste rente van Nederland van DEFAM aan zonder afsluitkosten en advieskosten. Voordeliger kan niet !

Vrijblijvend offerte aanvragen