Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Combinatie krediet van 95000 euro

Ons combinatie krediet combineert twee persoonlijke leningen en is gezien de huidige 3,9% een aantrekkelijke optie. U zet de lage rente vast en hiermee profiteert u tijdens de gehele looptijd van vaste lage maandlasten. Dankzij de risicospreiding biedt de bank een laag rentetarief en zijn de voorwaarden gunstig. Twee persoonlijke leningen als combinatie krediet biedt de mogelijkheid tot het lenen van een hoger leenbedrag. De looptijd en de lage maandlasten staan vast.

Ook kunt u het krediet combineren: profiteer van de combinatie van een persoonlijke lening met de zekerheid van een 10 jaar vaste rente en een doorlopend krediet met een lage variabele rente en lage maandlasten. Wij kunnen bijvoorbeeld het kredietbedrag van € 95.000,- splitsen in een doorlopend krediet van € 47.500,- met een variabele rente en een persoonlijke lening van € 47.500,- met een vaste rente.

€ 95.000,- lenen met een persoonlijke lening van € 47.500,-

Met een persoonlijke lening van € 47.500,- profiteert u van de zekerheid van een vaste rente gedurende de hele looptijd. De looptijd van de lening is 120 maanden en het actuele rentepercentage is 3,9%. 

Het is ook mogelijk om twee persoonlijke leningen te combineren.

€ 95.000,- lenen met een doorlopend krediet van € 47.500,-

Met een doorlopend krediet van € 47.500,- heeft u het voordeel van een lage variabele rente. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen hoeveel u aflost. De looptijd van uw doorlopend krediet is 126 maanden met een actueel rentepercentage vanaf 4,7%. 

Het is ook mogelijk om twee keer een doorlopend krediet te combineren.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen