Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet: 1500 euro lenen

1500 euro euro lenen met variabele rente

Een klein bedrag van € 1.500,- leent u eenvoudig en verantwoord met een Doorlopend Krediet. U betaalt namelijk alleen rente over het bedrag dat u opneemt. Dus sluit een krediet af van € 10000,- en neem maximaal 1,5 duizend euro op. Zo leent u een klein bedrag met een verantwoorde lening tegen een gunstige variabele rente. 

€ 1.500,- lenen?

  • Variabele rente vanaf 6,1%
  • Direct 1,5 duizend euro lenen
  • Vaste maandlasten
  • Geen afsluit- en advieskosten
  • Boetevrij versneld de vijfhonderd euro aflossen

Voor wie?

Een Doorlopend Krediet is geschikt voor mensen die:

  • flexibel € 1.500,- willen lenen;
  • tussen de 21 en 66 jaar zijn;
  • een financieel steuntje in de rug zoeken.

Zo werkt een Doorlopend Krediet voor 1,5 duizend euro

Ook kleine bedragen kunt u verantwoord lenen met een Doorlopend Krediet. Leen 1,5 duizend euro door een Doorlopend Krediet voor € 5.000 af te sluiten. Met een Doorlopend Krediet bepaalt u vervolgens zelf hoeveel u precies opneemt. In dit geval dus € 1.500,-. U betaalt alleen rente (vanaf 6,1%) over deze 1,5 duizend euro. Het overige deel van het krediet laat u gewoon staan. En hierover betaalt u geen rente.

Lees meer over Doorlopend Krediet.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een Doorlopend Krediet aan?

Vul hiervoor ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij sturen uw aanvraag naar onze partnerbanken en zij maken een offerte op maat. Binnen 24 uur ontvangt u de offertes van onze partners in één overzicht. Een lening aanvragen is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Hoe los ik een Doorlopend Krediet af?

Ook al is de rente variabel, betaalt u elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Als de rente afneemt, betaalt u die maand minder rente en meer aflossing. Zo lost u de het krediet sneller af. Stijgt de rente? Dan betaalt u meer rente en minder aflossing. Het krediet aflossen duurt dan iets langer. Tussentijds extra of sneller aflossen is altijd mogelijk en helemaal kosteloos. 

Is de rente van een Doorlopend Krediet aftrekbaar?

Alleen als u € 1.500,- leent om de restschuld van uw woning te betalen, is de rente van een Doorlopend Krediet aftrekbaar. Dit geldt alleen als de restschuld is ontstaan na 29 oktober 2012. De rente is maximaal vijftien jaar aftrekbaar. 

Kan ik het kredietlimiet aanpassen?

Ja, dat kan. Een Doorlopend Krediet ophogen is kosteloos. Hoeveel u extra kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat.

Kan ik tussendoor extra aflossen?

Ja, dat kan. Omdat een Doorlopend Krediet geen vaste looptijd heeft, kunt u het krediet op elk moment gedeeltelijk of helemaal aflossen.

Wat is het verschil tussen een Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening?

Het grootste verschil tussen deze leningen is de mate van flexibiliteit. Dankzij de variabele looptijd en rente is een Doorlopend Krediet flexibeler dan een Persoonlijke Lening. Maar, een Persoonlijke Lening biedt weer meer zekerheid. Omdat de looptijd en rente vaststaan, weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast wordt het leenbedrag bij een Persoonlijke Lening in één keer op uw rekening gestort. Met een Doorlopend Krediet krijgt u toegang tot extra geld, maar bepaalt u zelf hoeveel u naar uzelf overmaakt. Over het algemeen zeggen we dat een Persoonlijke Lening goed aansluit als u een specifiek leendoel heeft. Een Doorlopend Krediet is een goede optie als u een financieel steuntje in de rug zoekt. Twijfelt u nog? Gebruik dan onze online leenwijzer.

Moet ik afsluit- en advieskosten betalen?

Nee. Wij werken volgens het ‘execution only’ principe: een manier van geld lenen die zeer geschikt is voor mensen die weten wat ze zoeken en zelf de risico’s van geld lenen kennen. Het betekent dat wij geen advies geven. Hierdoor kunnen wij u een goedkoper aanbod doen en betaalt u geen afsluit- en advieskosten.

Wat zijn de voorwaarden?

De voorwaarden van de banken waarmee wij samenwerken vindt u hier

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen