Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook een doorlopend krediet van de ABN AMRO afsluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelen we geen doorlopend krediet bij ABN AMRO. Het is wel mogelijk om via ons een doorlopend krediet af te sluiten bij de 100% dochter van ABN AMRO: Defam. Alle dochterondernemingen van ABN AMRO zijn gespecialiseerd in een specifiek marktsegment, waardoor zij efficiënter werken, vakkennis bundelen en u een voordeliger aanbod kunnen doen dan moederbedrijf ABN AMRO. Defam is de ABN AMRO dochteronderneming gespecialiseerd in het verstrekken van krediet aan particulieren zoals doorlopend krediet. Daarnaast werkt Defam, in tegenstelling tot ABN AMRO, voor het verstrekken van doorlopend krediet uitsluitend samen met professionele bemiddelaars zoals De Nederlandse Kredietmaatschappij. Hierdoor zijn hun vaste kosten voor marketing, personeel en huisvesting lager en is een doorlopend krediet bij Defam goedkoper dan bij ABN AMRO.

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt zonder advies en werkt 100% digitaal. Hierdoor kunnen wij u, in samenwerking met onze partners, een nog scherper aanbod voor doorlopend krediet doen dan banken als ABN AMRO. Na uw kredietaanvraag, ontvangt u binnen één werkdag offertes voor doorlopend krediet van onze partners en binnen twee werkdagen na het terugsturen van het contract, heeft u toegang tot uw doorlopend krediet. Kijk voor meer informatie bij doorlopend krediet of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen