Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Welke percentages betaal ik bij een lening?

Veelgestelde vragen over rente

De percentages die u betaalt bij een lening verschillen per situatie en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Om de percentages te bepalen, stellen kredietverstrekkers een risicoprofiel op van u als kredietnemer. Hierbij kijkt men naar factoren als de verhouding tussen uw inkomen en lasten, betalingsgeschiedenis, leeftijd, werk- en vermogenssituatie. Een laag risico voor de kredietverstrekker zal resulteren in lage percentages aan rente. Daarnaast zijn de percentages die u betaalt over de lening afhankelijk van het soort lening. De percentages dalen naarmate de lening groter is en de percentages zijn doorgaans lager voor een lening met een variabele rente in plaats van een vaste rente.

Aangezien kredietverstrekkers verschillende voorwaarden hanteren voor het afsluiten van een lening, verschillende de percentages die u betaalt voor een lening soms per aanbieder. Daarom vindt u in onze offerte het aanbod van drie verschillende kredietverstrekkers. Op basis hiervan kunt u het aanbod vergelijken en de meest passende lening met het beste rentepercentage kiezen. Momenteel kunt u via de Nederlandse Kredietmaatschappij een lening afsluiten voor een percentage van 3,5%. Klik op rentepercentages lening voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien voor welke percentages u ook echt in aanmerking komt en welke percentages op uw situatie van toepassing zijn.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen