Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook een doorlopend krediet afsluiten van de Rabobank afsluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Het afsluiten van een doorlopend krediet bij de Rabobank kan niet via de Nederlandse Kredietmaatschappij. In plaats van de Rabobank werken wij voor het verlenen van doorlopend krediet samen met onder andere gespecialiseerde banken Defam en InterBank. Deze banken zijn in tegenstelling tot de Rabobank gespecialiseerd in het verlenen van kredieten zoals het doorlopend krediet. Daarnaast werken deze banken uitsluitend via professionele bemiddelaars zoals de Nederlandse Kredietmaatschappij, waardoor zij veel minder marketing-, kantoor- en personeelskosten hebben dan banken als de Rabobank. Een doorlopend krediet via één van deze banken is daarom altijd goedkoper dan bij de Rabobank.

Dankzij onze digitale werkwijze, de gedeelde vakkennis en doordat onze systemen en die van onze partners feilloos op elkaar aansluiten, behandelen wij uw aanvraag voor doorlopend krediet geheel foutloos en sneller dan de Rabobank. In tegenstelling tot de Rabobank, ontvangt u bij ons binnen één werkdag een overzicht van de offertes voor een doorlopend krediet van onze partners en twee werkdagen na het terugsturen van het contract, heeft u toegang tot het doorlopend krediet. Daarnaast onderscheiden wij ons van de Rabobank omdat wij bemiddelen zonder advies bij een doorlopend krediet, waardoor de kosten voor het afsluiten van doorlopend krediet bij ons lager zijn dan bij de Rabobank. Ga naar doorlopend krediet voor meer informatie over ons kredietproduct of klik op de link voor meer informatie over onze werkwijze.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen