Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Is het verstandig om een IKEA lening af te sluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Sinds 2012 kunnen Ikea klanten voor de hun aankopen gebruik maken van de Ikea Kopen op afbetaling. Ikea biedt de lening aan in samenwerking met Ikano Bank, dat net als het meubelbedrijf eigendom is van de familie Kamprad. De lening bij Ikea kan online worden afgesloten (de Ikea betaalservice) of direct in een vestiging (de Ikea family betaalkaart). Dit klinkt aantrekkelijk, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Voor een Ikea lening betaalt u maar liefst een rente van 13% op jaarbasis.

Goedkopere alternatieven voor de Ikea lening zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Via de Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u al een doorlopend krediet afsluiten met een minimum rente van 3,5% en een persoonlijke lening met een minimum rente van 3,5%. Ga naar de leenwijzer en ontdek welke lening het beste bij u past of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen één werkdag een aanbod op maat.

Update: Ikea Nederland is gestopt met Kopen op afbetaling.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen