Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Hoe snel kan ik een lening afsluiten?

Veelgestelde vragen over werkwijze

Via De Nederlandse Kredietmaatschappij is het mogelijk om een lening online af te sluiten. Dankzij onze online werkwijze en uitstekende samenwerking met onze partners (Defam, InterBank, BNP Paribas, Qander en Nationale Nederlanden) kunnen wij uw lening snel (binnen 2 werkdagen) rondmaken. Na uw offerte aanvraag voor een lening, ontvangt u binnen één werkdag de offertes van onze partners. Op basis hiervan beslist u welke lening u snel wenst af te sluiten. Vervolgens stellen wij, geheel vrijblijvend en kosteloos, een contract op met de door u gekozen kredietverstrekker. Na het retourneren van het contract staat het geld binnen 2 werkdagen op uw rekening. Als er snel wordt geschakeld, kan een lening dus binnen enkele dagen geregeld zijn.

Wilt u een lening afsluiten? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en wij informeren u zo snel mogelijk wat de mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een lening.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen