Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik ook een persoonlijke lening van de ABN AMRO afsluiten?

Veelgestelde vragen over kredietverstrekkers

Het is niet mogelijk om een persoonlijke lening bij ABN AMRO af te sluiten via de Nederlandse Kredietmaatschappij. Maar, u kunt via ons wel een persoonlijke lening afsluiten bij Defam, een 100% dochter van ABN AMRO. Een lening bij Defam is altijd goedkoper dan een lening bij ABN AMRO. Het grootste verschil tussen een lening bij Defam en ABN AMRO is de kostenstructuur. Defam werkt uitsluitend met professionele kredietbemiddelaars zoals de Nederlandse Kredietmaatschappij, waardoor zij in tegenstelling tot ABN AMRO veel minder kosten hebben en sneller kunnen schakelen. Dochterbedrijf Defam is daarnaast specialist in het verlenen van consumptief krediet zoals de persoonlijke lening, terwijl ABN AMRO een breed scala aan producten aanbiedt. Dankzij de lage kosten en hun specialisme is een persoonlijke lening via Defam altijd goedkoper dan via ABN AMRO.

Naast Defam, het dochterbedrijf van ABN AMRO, werken wij ook samen met InterBank voor het afsluiten van leningen. Net als Defam werken deze banken uitsluitend via gespecialiseerde intermediairs waardoor zij scherpere prijzen kunnen bieden vergeleken met banken zoals ABN AMRO. Klik op de link voor meer informatie over het afsluiten van een persoonlijke lening via de Nederlandse Kredietmaatschappij of vraag vrijblijvend een offerte voor een lening aan.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen