Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Wanneer profiteer je van renteaftrek van je lening?

Veelgestelde vragen over rente

Sinds 1 januari 2013 profiteert u alleen van renteaftrek als de lening is bedoeld voor de aankoop, verbetering of het onderhoud van een eigen koopwoning. Leningen met fiscale renteaftrek van De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn: de Persoonlijke Lening en het Verbouwings Krediet. Een Persoonlijke Lening met renteaftrek geldt alleen als deze wordt aangewend voor aanschaf of verbouwing van uw eigen woning. Bij het afsluiten van een consumptieve lening kunt u geen gebruik maken van renteaftrek.

De Persoonlijke Lening en het Verbouwings Krediet hebben een looptijd van maximaal 10 jaar. U profiteert de hele looptijd van de lening van de renteaftrek. Ook voor een eventuele restschuld na de verkoop van uw woning geldt een fiscale renteaftrek. Een lening voor deze restschuld is maximaal 10 jaar fiscaal aftrekbaar. Naast een Persoonlijke Lening kunt u kiezen voor Doorlopend Krediet om de restschuld te financieren. Ook bij een Doorlopend Krediet kunt u gebruik maken van de renteaftrek voor uw restschuld.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen