Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

U wilt online geld lenen, hoe werkt dat?

Bij ons sluit u zelf de lening van uw keuze af: eenvoudig vanaf uw computer. U hoeft niet langs een kantoor voor een adviesafspraak. U bepaalt wanneer en welke lening u afsluit. Anoniem en discreet. Onze dienst "Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij" begeleidt u digitaal en stapsgewijs door het aanvraagproces. U ontvangt hiervoor een mail met daarin een link. Inloggegevens zijn niet nodig.

Wij werken samen met professionele gespecialiseerde partnerbanken. Dankzij deze exclusieve samenwerking en onze digitale werkwijze kunnen wij gunstige voorwaarden aanbieden en rentes die lager zijn dan de rente bij reguliere banken. Wilt u meer weten over De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Lees hier meer

Online geld lenen in 4 stappen

alt-text

1.

Online en zonder advies

Kies de lening die bij u past

U kunt kiezen uit de volgende leenvormen: persoonlijke lening, doorlopend krediet of ons combinatie krediet, als u een hoog bedrag wilt lenen . Via onze digitale leenwijzer kunt u zelf bepalen welke lening het beste aansluit bij uw leendoel, persoonlijke situatie en wensen.

2.

Vrijblijvend en zonder extra kosten

Vraag online een offerte aan

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit één van de drie leenvormen vult u uw gegevens in op ons aanvraagformulier. Met deze aanvraag geeft u ons de opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. Aanvullende, vertrouwelijke gegevens die wij nodig hebben om de aanvraag compleet te maken vragen wij via email bij u op.

alt-text
alt-text

3.

Kies het aanbod op maat

U vergelijkt het aanbod van de partnerbanken

Binnen een paar uur na uw aanvraag ontvangt u een persoonlijk aanbod van onze partnerbanken in één duidelijk overzicht zodat u de rentes, looptijden en voorwaarden makkelijk kunt vergelijken. Dit overzicht staat op uw persoonlijke pagina in “Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij”. U ontvangt de beste aanbiedingen, waarvoor u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking komt.

U selecteert de partnerbank van uw keuze en geeft ons hiermee opdracht om het contract op te stellen voor de gekozen lening. Dit contract kunt u via uw persoonlijke pagina inzien.

4.

Wij regelen de rest

Lening binnen twee dagen uitbetaald

Na ontvangst van uw getekende contract, en alle benodigde stukken die uw aanvraag compleet maken, zorgen wij ervoor dat de bank uw lening binnen twee werkdagen uitbetaalt. Hiermee is het aanvraagproces van de lening afgerond en vervalt uw persoonlijke pagina op "Mijn Nederlandse Kredietmaatschappij".

alt-text

De tevredenheid en keuzes van onze klanten. Onderzocht door het Nibud.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen