Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

U wilt online geld lenen, maar hoe werkt dat?

Bij ons sluit u de lening van uw keuze, een persoonlijke lening, doorlopend krediet of combinatie krediet online af. U hoeft niet langs een kantoor en u hoeft geen adviesafspraak te maken. U bepaalt wanneer u de lening afsluit. Eenvoudig online vanaf uw computer. Wij werken samen met professionele gespecialiseerde partnerbanken. Dankzij deze exclusieve samenwerking en onze online werkwijze is onze rente een stuk lager dan de rente bij de reguliere bank en onze voorwaarden zijn gunstig. Wilt u meer weten over De Nederlandse Kredietmaatschappij?
Lees hier meer

Online geld lenen in 4 stappen

alt-text

1.

Online en zonder advies

Kies de lening die bij u past

U kunt kiezen uit de volgende leenvormen: een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of als u een hoog bedrag wilt lenen een combinatie krediet. Via onze online leenwijzer kunt u zelf bepalen welke lening het beste aansluit bij uw leendoel, persoonlijke situatie en wensen.

2.

Vrijblijvend en zonder extra kosten

Vraag online een offerte aan

U heeft een keuze gemaakt uit één van de drie leenvormen: een persoonlijke lening, doorlopend krediet of ons combinatie krediet. U vult online uw gegevens in op ons aanvraagformulier. U geeft ons met deze aanvraag opdracht om vrijblijvend en zonder extra kosten een offerte aan te vragen bij onze partnerbanken. De aanvullende, vertrouwelijke gegevens die wij van u nodig hebben om de aanvraag compleet te maken vragen wij online, via email, bij u op.

alt-text
alt-text

3.

Kies het aanbod op maat

U vergelijkt het aanbod van de banken

U ontvangt binnen een paar uur na uw aanvraag het aanbod op maat van onze partnerbanken in een duidelijk overzicht zodat u de rente en de voorwaarden makkelijk kunt vergelijken. U kiest zelf het voorstel dat het best bij u past. U geeft ons online de opdracht om het contract voor de lening op te stellen. Dit contract ontvangt u direct per mail.

4.

Wij regelen de rest

Lening binnen twee dagen uitbetaald

Na ontvangst van het contract print u het uit, u ondertekent het, scant het in en stuurt het retour via de mail. Als wij het contract en alle benodigde stukken compleet hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de bank de lening binnen twee werkdagen aan u betaalt.

alt-text

Online geld lenen betekent:

  • Geld lenen op het moment wanneer het u uitkomt
  • Profiteren van een lage rente en gunstige voorwaarden voor uw persoonlijke lening, doorlopend krediet of combinatie krediet
  • Gemak: u spaart tijd uit omdat u niet op afspraak langs een kantoor hoeft voor een adviesgesprek
  • Geen bijkomende kosten: u betaalt geen advies- en afsluitkosten

Actuele rentetarieven

Offerte aanvragen Kennisbank
Kennisbank

{{kennisbank.mainContent.title}}


Heeft u een specifieke vraag? Stel hem hier: